"Το μέλλον του Παναθηναϊκού δείχνει αισιόδοξο"

"Το μέλλον του Παναθηναϊκού δείχνει αισιόδοξο"

Για τον τρόπο που ήρθε η ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μπιλμπάο  αναφέρθηκε ο παλαίμαχος άσος των “πρασίνων” Νίκος Καρούλιας στο “ΣΠΟΡ FM 94,6”, δηλώνοντας πως είναι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας στο μέλλον.

Αναλυτικά:

«Μου άφησε μία γλυκόπικρη γεύση. Δεν προσδοκούσαμε να πάμε πολύ μακριά στο Europa League, ούτε είχαμε πολλές ελπίδες απέναντι στην Μπιλμπάο τουλάχιστον έχουμε μία ικανοποίηση ότι η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο. Έκανε μία γεμάτη εμφάνιση. Μας ενδιαφέρει πώς θα παίξει ο Παναθηναϊκός ως ομάδα, πώς θα έχει την κατοχή, πώς θα κυνηγήσει την μπάλα και το μέλλον δείχνει αισιόδοξο.

Ήταν άδικο. Ήταν πραγματικά άδικο. Όταν έχεις να κάνεις με ομάδες ανώτερου επιπέδου από εσένα, δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Με την απόδοσή του ο Παναθηναϊκός δεν έδωσε το δικαίωμα στην Μπιλμπάο να δείξει ποια είναι. Μετά το 2-0 η Μπιλμπάο δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Και τα δύο γκολ που έβαλε στον αέρα, δεν προέκυψαν μετά από άνοιγμα της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Ο πλάγιος αμυντικός πρέπει να είναι αμυντικός και να μην ξεχνάει τα ανασταλτικά του καθήκοντα. Το πρώτο μέλημά του είναι να προσέχει την άμυνα. Με δύο λάθη, ενώ είχε πολύ καλή εικόνα ο Χουλτ, χαλάει την δική του εικόνα αλλά και του Παναθηναϊκού. Από πολλές συγκυρίες προήλθαν τα γκολ, δεν ευθύνεται μόνο ο Χουλτ, ο οποίος ήταν πολύ καλός. Μετά το 2-0, επειδή και η Μπιλμπάο δεν ήταν καλή, ίσως να κοιμήθηκε η ομάδα.

Χάθηκε λίγο η αυτοσυγκέντρωση μετά το 2-0, το οποίο δεν είναι εύκολο να το ανατρέψεις και ίσως να έπρεπε να γίνουν κάποιες κινήσεις από τον Μαρίνο (Ουζουνίδη), αφού δεν είχε κάποιον να προσθέσει. Αν είχε τον Ρέις, θα μπορούσε να “έδενε” λίγο την ομάδα.

Επειδή τον είδα και στα δύο παιχνίδια με την Γκαμπάλα, έδειχνε μία σοβαρή ομάδα, χωρίς πολλά – πολλά και να μας έπιανε ενθουσιασμός με την απόδοσή της. Χθες μας έδωσε άλλη αίσθηση, έδειξε πως είναι μία καλά στημένη ομάδα, ξέρει πότε να επιτίθεται και να αμύνεται. Έχει αυτόν τον τσαμπουκά που πρέπει να έχει μία ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Φέτος φαίνεται ότι αυτό το πράγμα που έχει περάσει στην ομάδα, βγαίνουν και βγαίνουν σε μεγάλο βαθμό. Μόνο αισιοδοξία βγάζει προς τα έξω.

Μου άρεσε πάρα πολύ το χειροκρότημα και η συμμετοχή του κόσμου. Μακάρι αυτό να το έχουμε και στη συνέχεια. Σε καμία περίπτωση δεν μας έδειξε ο Παναθηναϊκός να το δούμε αυτό, εκτός από το καταραμένο 7λεπτο – 8λεπτο που κυριάρχησε η Μπιλμπάο».

Πρεμιέρες σε Γερμανία και Ισπανία! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News