Μεγάλος πονοκέφαλος για Ουζουνίδη

Πάσες, κατοχή και παιχνίδι

“Αποδεκατισμένος” θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ατρόμητο την Κυριακή στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδη έχει αρκετές απουσίες σε κομβικές θέσεις, όπως στο χώρο του κέντρου και στην επίθεση.

Έτσι, μετά λοιπόν τους τιμωρημένους Βιγιαφάνιες, Μολέδο και Ρέις, που επιλέχθηκαν να εκτίσουν τις ποινές τους στο ματς με τους Περιστεριώτες και την τιμωρία του Λέτο από τη πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, προστέθηκε και η πιθανή απουσία του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός δεν κατάφερε να προπονηθεί την Παρασκευή (21/4), καθώς αρρώστησε και ο Έλληνας τεχνικός δεν πρόκειται να ρισκάρει για τον άσο του Τριφυλλιού δεν είναι εντελώς καλά.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην έχει επιθετικές λύσεις, με τον Μολίνς που προπονήθηκε κανονικά να είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού και θα είναι στην επίθεση μαζί με τον Κλωναρίδη.

Αν συμβεί αυτό, τότε στα άκρα θα είναι ο Εμποκού και ένας εκ των Λουντ, Μπουμάλ ή Βλαχοδήμου, που διεκδικούν μια θέση στην εντεκάδα.

Όλα τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ με μια ματιά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News