Μαυρίας όπως Κλωναρίδης;

Μαυρίας όπως Κλωναρίδης;

Τις τελευταίες ώρες ένα από τα ονόματα που ακούγονται αρκετά για τον Παναθηναϊκό είναι αυτό του Χάρη Μαυρία.

Ο 23χρονος εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναθηναϊκό, αλλά στην πορεία πήγε στην Αγγλία, για την Σάντερλαντ, ενώ τώρα αγωνίζεται στην Β’ Γερμανίας, για την Καρλσρούη. Στο μεσοδιάστημα είχε επιστρέψει ως δανεικός στον Παναθηναϊκό, χωρίς ωστόσο να δώσει τα αναμενόμενα, γεγονός που ενδέχεται να οφείλεται και στο ότι ήρθε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Η παρούσα κατάσταση στον σύλλογο φαίνεται να είναι πιο ευνοϊκή για τον Χάρη Μαυρία. Στην περίπτωση που οι φήμες πάρουν… σάρκα και οστά, ο διεθνής πλάγιος μέσος θα δουλέψει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ένα από τα ατού του Έλληνα τεχνικού είναι ότι είναι εξαιρετικός στο να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Μαυρίας είναι 23 χρόνων και στον Παναθηναϊκό μπορεί να «αναγεννηθεί» και να βρει τον καλό του εαυτό. Επίσης, η «αναγέννησή» του είναι κάτι που μπορεί να δουλευτεί από τον Ουζουνίδη. Ο τεχνικός του «Τριφυλλιού» ξέρει πως να… ντοπάρει και να φτιάχνει τους ποδοσφαιριστές του, βγάζοντάς τους το 100%.

Η περίπτωση του Μαυρία μοιάζει αρκετά με αυτήν του Βίκτωρ Κλωναρίδη. Ο ομογενής μεσοεπιθετικός είναι αγνώριστος στον Παναθηναϊκό φέτος. Από εκεί που ήταν «κομμένος» το καλοκαίρι, από την πρώην τεχνική ηγεσία, έχει γίνει και πάλι χρήσιμος, κάνοντας τους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού να κινούνται για την -εκ νέου- απόκτησή του.

Τρεις επιλογές, για τον ημιτελικό του Champions League, σε αποδόσεις «φωτιά»: Προγνωστικά Ρεάλ – Ατλέτικο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News