Η μαγκιά του Ουζουνίδη που έμεινε πιστός στις αρχές του

Οι δηλώσεις του Ουζουνίδη μετά το ματς

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να “έβραζε” με τις αποφάσεις του Κύζα και με τις αποφάσεις του επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, καθώς θεωρούσαν πως ο Έλληνας ρέφερι έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για το τελικό αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν ήθελε να οξύνει τα πνεύματα μετά το ματς και δεν είχε σκοπό να αναφερθεί στον διαιτητή και αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρηση, όσο και στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας πως ο αποκλεισμός ήρθε κυρίως των πολλών χαμένων ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο.

Αυτή ήταν και η αρχή του προς τους παίκτες του και υπήρχε… εντολή να πράξουν το ίδιο. Δηλαδή να μην αναφερθούν, στις αποφάσεις του Κύζα και να μιλήσουν μόνο για την ατυχία που είχαν εντός αγωνιστικού χώρου, παρόλο που την ίδια ώρα η διοίκηση έβγαζε αιχμηρή ανακοίνωση κατά της διαιτησίας, κάνοντας λόγο για “σφαγή”.

Όπως ήταν φυσικό οι παίκτες υπάκουσαν πήραν το μέρος του προπονητή τους, με πρώτους απ’ όλους τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος, παρόλο που ήταν… έξαλλος κατά τη διάρκεια του ματς με τον ρέφερι για το μη καταλογισμό 2 πέναλτι στον ίδιο, στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς απέφυγε ξεκάθαρα να αναφερθεί στον Κύζα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο ίδιος ο Ουζουνίδης είχε κάνει συζήτηση με τους παίκτες του και τους επισήμανε πως δεν πρέπει να ασχοληθούν με τον διαιτητή στο συγκεκριμένο ματς και παίξουν όπως γνωρίζουν. Ήταν κάτι που το τόνισε πολλές φορές στην προετοιμασία ο Έλληνας τεχνικός, θέλοντας να έχει τους ποδοσφαιριστές του συγκεντρωμένους αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι.

Το ίδιο, όμως, έκανε και μετά το παιχνίδι, παρότι υπήρχαν πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του Κύζα και άπαντες “έβραζαν” με τον τρόπο που ο διαιτητής σφύριζε. Μία απόφαση που αν μη τι άλλο τιμάει τον Έλληνα τεχνικό…

Πάμε ταμείο: Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News