Λουτσιάνο και επίσημα στον Παναθηναϊκό!

Λουτσιάνο και επίσημα στον Παναθηναϊκό!

Επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Λουτσιάνο, με την πράσινη ΠΑΕ να ανακοινώνει και επίσηματη μεταγραφή!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού Λουτσιάνο Νέβες. Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τη βραζιλιάνικη Κορίνθιανς για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή έως τις 31/12/2017, ενώ ο παίκτης υπέγραψε και συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό από 1/1/2018 έως τις 30/6/2020. Ο Λουτσιάνο αποτελεί το τέταρτο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας μας.

Ο Λουτσιάνο Νέβες γεννήθηκε στις 18 Μαΐου 1993 στην πόλη Ανάπολις της Βραζιλίας και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Το 2012 έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα ενώ το 2013 μετακόμισε στην Αβαΐ. Το Φεβρουάριο του 2014 πήρε μετεγγραφή για την Κορίνθιανς. Το καλοκαίρι του 2016 ο Λουτσιάνο δόθηκε δανεικός στην ισπανική Λεγκανιές, αγωνιζόμενος στην Primera Division.

Το 2015 έπαιξε στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας κάτω των 23 ετών. Μάλιστα με τη Σελεσάο πήρε την τρίτη θέση στους Παναμερικανικούς Αγώνες κάτω των 23 ετών, διοργάνωση στην οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με πέντε γκολ.

Λουτσιάνο καλωσήρθες στον Παναθηναϊκό!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News