Λοτζέσκι: "Τον καλό Λοτζέσκι του Ολυμπιακού θα δείτε αν..."

Οι δηλώσεις του Λοτζέσκι μετά το ματς

Ο Ματ Λοτζέσκι μίλησε για τη σημασία της πρώτης νίκης του Παναθηναϊκού στη φετινή Ευρωλίγκα, το πως ίδιος θα ανεβάσει την απόδοσή του. Τι είπε για τα ποστ του Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Eurohoops.net:

“Δε νομίζω πως την προηγούμενη εβδομάδα ήταν τέτοιος διασυρμός όσο φάνηκε. Καταρρεύσαμε στην τέταρτη περίοδο, ιδίως στα τελευταία 3-4 λεπτά. Θα μου πεις η ήττα είναι ήττα. Προφανώς και δε θέλαμε να ηττηθούμε εκεί, πόσω μάλλον κατά αυτόν τον τρόπο. Πλέον, όμως, είμαστε στο 1-1. Ξέρω πώς έχει η κατάσταση στην Ελλάδα όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά κι όταν πάνε. Το σημαντικό είναι παραμένεις συγκεντρωμένος, να αφήνεις πίσω το παρελθόν, να μαθαίνεις από τα λάθη σου και να προχωράς μπροστά”.

“Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην Ευρωλίγκα. Οι πρώτοι μήνες έχουν τα δυσκολότερα παιχνίδια. Εντός έδρας είναι πάντα αλλιώς κι αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει να χτίσουμε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, για τα επόμενα δύο παιχνίδια” πρόσθεσε για τη διπλή εβδομάδα, η οποία θα αρχίσει σε μία όχι και τόσο αγωνιστικά φιλόξενη πόλη, στη Μόσχα.

Για τα ποστ του Γιαννακόπουλου μετά το παιχνίδι με τη Χίμκι και τα ξενύχτια: “Με αεροπλάνο θα πάμε στη Μόσχα, με αεροπλάνο θα γυρίσουμε” είπε με χαμόγελο. “Ο κ. Γιαννακόπουλος μπορεί να ποστάρει ό,τι θέλει. Εμείς είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και στο πώς θα νικάμε”.

Για την απόδοσή του: “Δεν ακούμπησα μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο. Την περισσότερη ώρα στεκόμουν στη γωνία. Δε μπορείς να σουτάρεις αν έχεις δεν επαφή με τη μπάλα ή όταν έχεις αυτή δε βλέπεις το καλάθι. Έτσι ήταν όλο το παιχνίδι. Όλα καλά. Σε κάποια παιχνίδια άλλοι σκοράρουν περισσότερο κι άλλοι λιγότερο. Δεν είχα πολλές ευκαιρίες. Θα δούμε πώς θα πάει η συνέχεια.

Aπό τις χειρότερές μου εμφανίσεις. Δεν με πήγε η πρώτη περίοδος. Αστόχησα σε κάνα δυο σουτ και σε βολές.

Πότε να περιμένουμε τον παλιό, καλό Ματ Λοτζέσκι, αυτόν που έχει συνηθίσει άπαντες στα χρόνια του στον Ολυμπιακό;

“Δεν έχω ιδέα. Αν με χρησιμοποιούν με τον ίδιο τρόπο όπως τότε, να περιμένετε να τον δείτε. Αν όχι, θα χρειαστεί να κάνω κάποιες προσαρμογές στο παιχνίδι μου. Θα δούμε. Κάθε ομάδα λειτουργεί διαφορετικά. Σε κάθε ομάδα πρέπει να βρεις το δρόμο σου, το ρόλο σου”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News