Ζωντανός με Λέτο

Ζωντανός με Λέτο

Ο Παναθηναϊκός με γκολ του Σεμπάστιαν Λέτο νίκησε τον Πανιώνιο και ελπίζει για τη συνέχεια…

Ο «άγευστος» Παναθηναϊκός δεν έβρισκε τον τρόπο να νικήσει τον Πανιώνιο, αλλά τελικώς ο Σεμπάστιαν Λέτο… βγήκε μπροστά και με γκολ στο 78’ χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του (1-0).

[ads2]

Ένα αποτέλεσμα –σε συνδυασμό και με το τι θα γίνει στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ- που κρατά όρθιο το τριφύλλι για το «κόλπο γκρόσο» του Champions League, όντας για την ώρα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Προβληματική ξανά η εικόνα των πρασίνων, με πολλές αναγκαστικές αλλαγές στην ενδεκάδα που χάλασαν πολύ την χημεία της ομάδας, δεν άρπαξαν την ευκαιρία οι Βλαχοδήμος, Εβαντζελίστα, «χλωμός» πάλι ο Αμπέντ.

Τρομερές στιγμές στο φινάλε του αγώνα, στο τελευταίο ματς του Πέτριτς στη Λεωφόρο (προτελευταίο της καριέρας του). Έκλαψε ο Κροάτης, αποθεώθηκε από τον κόσμο, οι συμπαίκτες του τον αγκάλιασαν ένας προς έναν, ο Ζέκα φόρεσε την… φανέλα του, ενώ τα «πιτσιρίκια» του έκλεψαν την παράσταση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News