Εγκληματική οργάνωση και στο μπάσκετ...

Εγκληματική οργάνωση και στο μπάσκετ...

Ο Παναθηναϊκός για 36 λεπτά είχε στα χέρια του τη νίκη στο Φάληρο, αλλά οι τρεις διαιτητές την… χάρισαν στον Ολυμπιακό που επικράτησε 77-72 κι έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών – Κυριακή (29/5) ή Δευτέρα (30/4) ο τέταρτος τελικός στο ΟΑΚΑ

Οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν ξανά απόλυτα διαβασμένοι και είχαν το δεύτερο μπρέικ στο… τσεπάκι τους. Ωστόσο στο τέλος λύγισαν εξαιτίας των διαιτητικών αποφάσεων και τα δώρα των διαιτητών στους γηπεδούχους.

[ads2]

Παράλληλα δεν σφυριζόταν τίποτα στην άμυνα του Ολυμπιακού, ενώ δεν δόθηκαν επαναλήψεις στις άστοχες βολές του Παναθηναϊκού που όμως οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» έριχναν λέιζερ στα μάτια των παικτών του Αργύρη Πεδουλάκη.

Κάπως έτσι οι Πειραιώτες έκαναν το 2-1 στη σειρά των τελικών, με τους δύο αντιπάλους να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Κυριακή (29/5) ή την Δευτέρα (30/5), εκεί όπου θα διεξαχθεί ο τέταρτος τελικός.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News