ΝΡΟΠΗ ΣΑΣ! Είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα...

ΝΡΟΠΗ ΣΑΣ! Είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα...

Είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα για την ξεφτιλίζουν με τέτοιο τρόπο άνιωθοι παίκτες και προπονητής. Ήττα 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αποκλεισμός, τέλος η σεζόν και… ραντεβού τον Αύγουστο!

Ο Παναθηναϊκός χωρίς καμία δικαιολογία, ηττήθηκε 1-0 από τον Ατρόμητο κι έμεινε εκτός των ημιτελικών του Κυπέλλου. Πλέον όλοι οι στόχοι της φετινής σεζόν απέτυχαν παταγωδώς σε μία τραγική χρονιά για το Τριφύλλι από πάσα άποψη…

[ads2]

Μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό το καλοκαίρι, το τριφύλλι παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων στο «ματς της χρονιάς» και γνωρίζοντας την ήττα από τον Ατρόμητο (1-0) έμεινε εκτός τετράδας Κυπέλλου, εκεί όπου «μάγκικα» πέρασαν οι κυανόλευκοι.

Κακή εμφάνιση για τους ηττημένους, με πολλούς παίκτες «εκτός», χωρίς βοήθειες από τον πάγκο και με μια εμφάνιση που δεν θύμισε σε τίποτα ομάδα που έπαιζε την «ύπαρξή» της.

Ατρόμητος: Μπάρκας, Ούμπιδες, Μπίτολο, Κειτά, Φυτανίδης, Στόιτσεφ, Λαζαρίδης, Κυβρακίδης, Λε Ταλέκ (91’ Παπαδόπουλος), Μπρίτο (82’ Ουσέρο), Σουμπίνιο (69’ Ματέι)

Στον πάγκο για τον Ατρόμητο: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λημνιός, Μπαστακός

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Πράνιτς, Μολέδο, Τελάντερ, Εσιέν (91’ Λαγός), Αμπέντ, Κλωναρίδης, Λουντ (75’ Βλαχοδήμος), Βιγιαφάνιες, Καλτσάς (64’ Μπεργκ)

Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό: Κοτσόλης, Ταυλαρίδης, Στάικος, Ευαγγέλου

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News