Λεφτά σε όλους τους παίκτες

"Βόμβες" Αλαφούζου για Σαββίδη

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του έξι ημέρες για να βρει το ποσό του 1.300.000 ευρώ που απαιτείται για την δόση του Οκτώβρη. 

Οι πράσινοι δεν πέτυχαν συμφωνία ούτε με την Αλ Αίν, αλλά ούτε κατόρθωσαν να πουλήσουν κάποιον ποδοσφαιριστή για να εισέλθουν χρήματα στα ταμεία.

Η πιο βολική λύση αυτήν την στιγμή είναι αναμφίβολα να βάλει το χέρι στην τσέπη ο άλλοτε πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος. Εξάλλου, είναι και το λιγότερο που μπορεί να κάνει, βλέποντας την ομάδα να βουλιάζει από μέρα σε μέρα.

Οι ιθύνοντες του «Τριφυλλιού» δεν έχουν σκοπό να κάνουν διακρίσεις ως προς τις πληρωμές, διότι κάτι τέτοιο θα έφερνε την απόλυτη καταστροφή στα αποδυτήρια. Τις προηγούμενες ημέρες είχε ακουστεί έντονα ότι θα δοθεί προτεραιότητα στα βασικά γρανάζια της ομάδας (π.χ Μολέντο, Χουλτ), όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Συνεπώς, μένει να μαθευτεί αν ο Αλαφούζος θα προσφέρει κάποια χρήματα στον σύλλογο, αλλά και το ποσό αυτό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News