Κύριοι, δείξατε τις προθέσεις σας και ξεφτιλιστήκατε

Κύριοι, δείξατε τις προθέσεις σας και ξεφτιλιστήκατε

Το πρωτοφανές στατιστικό στα πλέι-οφ, δείχνει τις προθέσεις των διοικούντων εις βάρος –  ως συνήθως –  του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός, σήμερα τιμωρήθηκε με βαρύτατες ποινές για το κουτάκι μπύρας που έπεσε στο κεφάλι του Ίβιτς την ώρα που η απόφαση για τον τελικό Κυπέλλου που έγινε μια εβδομάδα πριν ακόμη να γίνει γνωστή.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, θα παλέψει πλέον την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα για την τρίτη θέση ώστε να μην ξεκινήσει από τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Όμως, αν δεν υπήρχε το θέατρο του Ίβιτς και η παράνοια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Παναθηναϊκός θα διεκδικούσε ακόμη και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γιατί;

Τα παλικάρια του Ουζουνίδη είναι η μόνη ομάδα που έχουν μόλις μία ήττα στη σειρά αγώνων, αυτή με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Κατά τα άλλα, τρεις νίκες (ΑΕΚ μέσα, ΠΑΟΚ μέσα, Πανιώνιο μέσα) και μία ισοπαλία (Πανιώνιο έξω).

Ο πρώτος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, βρίσκεται εκεί με μόλις δύο νίκες κάτι που δείχνει τις προθέσεις των αρμοδίων, ώστε να “σπρώξουν” την ομάδα της Θεσσαλονίκης με κάθε τρόπο κάτι που φάνηκε τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό του Κυπέλλου.

Κύριοι, ξεγυμνωθήκατε για μία ακόμη φορά αλλά όσο και να πολεμάτε τον Παναθηναϊκό δεν θα μπορέσετε ποτέ να τον λυγίσετε.

Ξεκαθαρίζει η υπόθεση της παραμονής/ανόδου στην Bundesliga και ο Μπετατζής βγάζει τα «σπασμένα» με δύο τριάδες… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News