Η κριτική των καλοκαιρινών μεταγραφών

ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ! Αυτή είναι η Λεωφόρος! Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός!

Διαβάστε την κριτική του newspao.gr για τις καλοκαιρινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού που στην πλειοψηφία τους…απογοήτευσαν.

Αναλυτικά:

Σωκράτης Διούδης: Ο Έλληνας κίπερ έχει αρχίσει να παίρνει σταθερά χρόνο συμμετοχής με το “τριφύλλι”. Μετά την πρώτη του εμφάνιση, όπου έκανε λαθάκια, είναι αρκετά σταθερός και διακρίνεται.

Εμάνουελ Ινσούα: Μέτρια η παρουσία του Αργεντινού μπακ με τους “πράσινους”. Στα περισσότερα παιχνίδια έχει ξεκινήσει άσχημα, κάνοντας καλύτερα β’ ημίχρονα.

Όμρι Άλτμαν: Μέτρια η παρουσία του Ισραηλινού μεσοεπιθετικού, καθώς έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Έχει κάνει κάποια καλά παιχνίδια, αλλά σε πολλά δεν φάνηκε.

Αντρές Τσάβες: Το newspao.gr ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ιστοσελίδα που δεν πανηγύρισε για την μεταγραφή του Αντρές Τσάβες. Ο Αργεντινός φορ επιβεβαίωσε πως έχει “θεματάκια” με τον χαρακτήρα του, πως -σίγουρα- δεν είναι γκολτσής και πως είναι ένα βαρύ φορ που δεν θα ταίριαζε στο στιλ του Παναθηναϊκού.

Άντονι Μουνιέ: Ο Γάλλος εξτρέμ έχει σίγουρα ποιότητα, ωστόσο δεν έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και δεν μπορεί να κριθεί, αφού δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Μπράιαν Καμπέσας: Ο μεσοεπιθετικός από τη Λατινική Αμερική ήταν από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού μέχρι και τον τραυματισμό του. Δεν έχει παίξει πολύ από τότε που επέστρεψε.

Όσκαρ Χίλιεμαρκ: Με διαφορά η καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός είναι μέσος υψηλού επιπέδου και έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά, ακόμη και στις “κακές” του μέρες. Πολύ καλή κίνηση ο διεθνής χαφ.

Τάσος Αυλωνίτης: Ο Έλληνας μπακ δεν έχει πάρει -ούτε αυτός- πολλές ευκαιρίες. Ήταν καλός στην Καρδίτσα, δεν απέφυγε τα λάθη στις άλλες του συμμετοχές (χωρίς όμως να είναι συνολικά αρνητικός).

Λουτσιάνο Νέβες: Ο άτυχος της χρονιάς. Ο Βραζιλιάνος χρειάστηκε κάποιο χρόνο για να βρει τα πατήματά του, ωστόσο όταν άρχισε να βρίσκει ρυθμό, δυστυχώς υπέστη ρήξη χιαστών.

Φάνης Τζανδάρης: Μόνιμα τραυματίας από την ημέρα που ήρθε, δεν έχει χρόνο συμμετοχής και δεν μπορεί να κριθεί.

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Πολύ μέτρια η παρουσία του υψηλόσωμου μπακ. Αρκετά λάθη, πρόβλημα με γρήγορους επιθετικούς και -γενικότερα- λίγα τα ματς που ξεχώρισε.

Γιακούμπα Σιλά: Μέτρια προς καλή η παρουσία του Αφρικανού χαφ. Του “χρεώνεται” ότι είναι “καρτάκιας”, ωστόσο σίγουρα δεν είναι κακός παίκτης. Είναι εξαιρετικός ανασταλτικά, ωστόσο σπάνια βοηθάει δημιουργικά.

Ματίας Γιόχανσον: Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο πως ένας διεθνής Σουηδός μπακ, με γεμάτες συμμετοχές στην Ολλανδία (Άλκμααρ), χωρίς τραυματισμούς, έχει τόσο κακή εικόνα. Πραγματικά, δεν υπάρχει εξήγηση, καθώς στο παρελθόν δεν έχει δείξει τέτοια εικόνα στα προηγούμενα κλαμπς του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News