Η "κόντρα" Σίνγκλετον-Μπουρούση!

Η "κόντρα" Σίνγκλετον-Μπουρούση!

Ο Κρίς Σίνγκλετον είναι αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών για τον Παναθηναϊκό μετά την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Είδαμε πως έκανε ρεκορ σε εύστοχες βολές με 13 σε 14 και δεν θα ήταν παράλογο να πούμε πως στις βολές μετατρέπεται σε γκάρντ! Ποια είναι όμως η “κόντρα” του με τον Γιάννη Μπουρούση;

Στον αγώνα της Πυλαίας ο Κρις Σίνγκλετον έκανε πράγματα και θαύματα σημειώνοντας 15 πόντους και 13 ριμπάουντ μόλις σε 26 λεπτά συμμετοχής, παίρνοντας μάλιστα την ομάδα στην πλάτη του όταν η μπάλα έκαιγε. Το πιο ενδιαφέρον στατιστικό φυσικά για τον ίδιο είναι πως έκανε ρεκορ για φέτος στην Ελλάδα με τις περισσότερες εύστοχες βολές σε ένα παιχνίδι (13).

Οι αριθμοί του στις βολές δείχνουν πως όταν φτάνει στην “γραμμή της φιλανθρωπίας” μεταμορφώνεται σε γκάρντ! Στην Stoiximan Basket League έχει 81% ενώ στην Ευρώπη 75,4%. Στην Euroleague μάλιστα είναι πέμπτος σε ποσοστό ευστοχίας απο τις βολές έχοντας απο πάνω του, τους Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (79.41%), Γιοχάνες Βόιτμαν (78.26%), Μάικ Τσίρμπες (78.05%) και Αρτσιόμ Παραχούσκι (75.56%). Ο Αμερικάνος του “τριφυλλιου” όμως έχει διαμορφώσει το ποσοστό του σε πολύ περισσότερες εκτελεσμένες βολές απο τους υπολοίπους (ο Σίνγκλετον έχει 69 κι ο Ραντούλιτσα 34.

Σε ποια κατηγορία όμως υπάρχει “κόντρα” με τον Γιάννη Μπουρούση; Σε αυτή των κεδισμένων φάουλ! Οι δυο ψηλοί του Παναθηναϊκού έχουν 66 (Σίγκλετον) και 69(Μπουρούσης). Ο Έλληνας σέντερ έχει όμως 10 λιγότερες βολές και ποσοστό 74,5%.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News