Κωνσταντίνου: «Οι παίκτες πρέπει να πειστούν, είμαι αισιόδοξος»!

Κωνσταντίνου: «Από λάθος συνεννόηση δεν κλήθηκαν Σεϊταρίδης και Μπασινάς»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε για το τι ενόχλησε τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο, αλλά και για την επόμενη μέρα του Σύλλογου, εκφράζοντας την αισιοδοξία του…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ:

Για το «ναυάγιο» με τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο: «Η υπόθεση με τον κ. Παναγόπουλο ξεκίνησε πριν ένα μήνα όταν πήγα και τον βρήκα για να μπει μπροστά, να φτιάξουμε ένα πλάνο να εξοικονομήσει κάποια χρήματα για τον Παναθηναϊκό. Μου είπε τότε ότι εσείς οι παλαίμαχοι πρέπει να μπείτε μπροστά. Προγραμματίσαμε να γίνει αυτή η συνάντηση και είπαμε στην αίθουσα να μην έρθουν δημοσιογράφοι για να μιλήσουμε καλύτερα.

Ανέλυσε το πλάνο του, άλλοι το αποδέχθηκαν, άλλοι είχαν αμφιβολίες και άλλοι έκαναν ερωτήσεις. Ζήτησε να μη δημοσιευτεί τίποτα και να βγει μόνο ότι θα συζητηθούν οι προτάσεις του και ότι θα ξανασυζητήσουμε για να βγει το τελικό πλάνο. Φαίνεται λοιπόν ότι η δημοσιοποίηση όσων ειπώθηκαν τον ενόχλησε και γι’ αυτό είπε αυτό που είπε.

Ξεκαθάρισε ότι το πλάνο αφορούσε την καταβολή μόνο 50 ευρώ από κάθε φίλαθλο του Παναθηναϊκού και ότι ήταν ενήμερος ο κ. Αλαφούζος γι’ αυτό που κάνει. Είπε ότι δεν έχει τόσα λεφτά, αλλά αυτό που ήθελε ο ίδιος και οι συνεργάτες του ήταν να εγγυηθούν ότι τα λεφτά θα πάνε για τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού και αν δεν μαζευτούν, θα τα δώσουμε πίσω στον κόσμο».

Για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού: «Από ‘δω και πέρα ο Παναθηναϊκός ελέγχει προς το παρόν τα θέματά του. Η αυριανή μέρα είναι δύσκολη γιατί υπάρχουν οι συζητήσεις με τη FIFA και την UEFA. Αύριο υπάρχει μια συνάντηση με τους παίκτες για να τους πούμε το πλάνο μας και για το πώς θα πρέπει κι αυτοί να συμφωνήσουν, ώστε να πάρουν κι εκείνοι τα λεφτά τους. Ο Παναθηναϊκός περνάει τη δυσκολότερη περίοδο των 108 χρόνων του και από την απάντησή τους θα εξαρτηθεί κατά πολύ η συνέχεια. Έστω και στο παρά ένα υπάρχουν θετικές απαντήσεις. Με δυσκολία, κόπο, κούραση και αγωνία στο τέλος βρίσκουμε τη χρυσή τομή. Είμαι αισιόδοξος». 

Για το αν η παράταση που δόθηκε από την UEFA είναι ανάσα για τον Παναθηναϊκό: «Το θέμα δεν είναι να πάρουμε ανάσες προσωρινές. Το θέμα είναι να δεχθούν το πρόγραμμα οι παίκτες για να πάρει βαθιά ανάσα ο Παναθηναϊκός, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί και να είναι συνεπής. Οι παίκτες πρέπει να πειστούν και αυτό θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε να καταλάβουν. Ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να τους πληρώσει όλους. Αυτό πρέπει να καταλάβουν οι ίδιοι και οι εκπρόσωποί τους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News