Κωνσταντίνου: "Ο Αλαφούζος βοηθά και είναι συνεπής σε αυτά που έχει πει"

Στο Κορωπί η Γ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου στην «Real News», μιλώντας για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό, τον Μαρίνο Ουζουνίδη, τον Γιάννη Αλαφούζο, τον Ροντρίκο Μολέντο και τις διαπραγματεύσεις της διοίκησης με τους παίχτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News»

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό: «Είναι αλήθεια ότι περνάμε δύσκολα, αλλά ξέρετε κάτι; Κάθε μέρα γίνομαι όλο και πιο αισιόδοξος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε και ο Παναθηναϊκός δεν θα πάει στα βράχια. Η τελευταία μου κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές με όπλισε με πιότερη δύναμη και ελπίδα. Αποδείχθηκε στην πράξη ότι έχουμε καλά αποδυτήρια και, όταν συμβαίνει αυτό, οι προβλέψεις δεν μπορεί, δεν γίνεται να μην είναι ευοίωνες».

Για το αν φοβήθηκε τι κατάληξη θα έχει η κουβέντα με τους παίκτες: «Ορισμένες φοβίες τις είχα, όμως έχω μάθει να πιστεύω στους ανθρώπους και χαίρομαι όταν εκείνοι με δικαιώνουν. Είναι οικογένεια ο Παναθηναϊκός και παραμένει, το ένιωσα καλά μιλώντας με τα παιδιά».

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη: «Τεράστιος. Μεγάλος ο ρόλος του Μαρίνου, όπως και αυτός της ομάδας που είναι γύρω του, της διοίκησης – και δεν εννοώ μόνο εμένα, αλλά τους κύριους Τουμαζάτο, Σωπήλη, Παναγιωτίδη. Σημαντικός και αυτός του Τάκη Οικονομόπουλου, όπως και εκείνος του Χρήστου Πλιάτσικα, που πλαισιώνει την προσπάθειά μας. Είναι κοινός ο αγώνας και έχουμε δρόμο μπροστά μας, αλλά δεν φοβόμαστε. Προχωράμε με πίστη και αποφασιστικότητα».

Για το αν χρειάζεται ένας ισχυρός χρηματοδότης για να προχωρήσει το πλάνο που έχει εκπονηθεί: «Όσο ο Παναθηναϊκός προχωρά στο μονοπάτι της εξυγίανσης, ευελπιστώ ότι θα υπάρξουν άνθρωποι που θα συνδράμουν τη νέα προσπάθεια. Ένας μόνος του δεν μπορεί να διοικήσει μια ομάδα που φιλοδοξεί κάθε χρόνο να πραγματοποιεί πορεία στο Champions League και πρωταθλητισμό».

Για το αν θα φύγει ο Μολέντο: «Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά μην λησμονείτε ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι… Θα δούμε στην πορεία. Να τονίσω, πάντως, πως και η ομάδα βοηθά τους παίκτες της να αναδειχθούν, όχι μόνο εκείνοι την ομάδα. Η ουσία είναι, ό,τι κι αν γίνει, ο Παναθηναϊκός να βγει ωφελημένος».

Για το αν συνδράμει ο Γιάννης Αλαφούζος: «Ο Γιάννης Αλαφούζος βοηθά και είναι συνεπής σε αυτά που έχει πει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News