Κλείνει ο Μασούντ, "τελειώνουν" τρεις

Μασούντ

Έντονο αναμένεται να είναι το τρίτο δεκαήμερο της μεταγραφικής περιόδου για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι Ιβανόφ, Σαμπά και Ιμπάρμπο αναμένεται να “τελειώσουν” από τον Παναθηναϊκό, την ώρα που ο Μασούντ βρίσκεται προ των πυλών.

Ο Ιμπάρμπο επέστρεψε από την Κολομβία, ενημερώθηκε πως έχει καταγγελθεί η σύμβασή του με την ομάδα και πλέον αναμένεται να ψάξει να βρει λύση να αποχωρήσει από την ομάδα χωρίς να ζημιωθεί αυτός προσωπικά! Ο αποχώρησή του θα απελευθερώσει πάνω από 1.000.000 ευρώ από το budget της ομάδας, καθώς και μία θέση ξένου. Μόλις ο διεθνής εξτρέμ “κουνήσει μαντίλι”, θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Μασούντ Σότζεϊ.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 1,5 χρόνου και ο Πανιώνιος να λάβει κοντά 150-180.000 ευρώ.

Από την άλλη, οι “πράσινοι” βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τους Ιβάν Ιβανόφ και Κρίστοφερ Σαμπά για να λυθούν τα συμβόλαιά τους. Ο Ιβανόφ απογοήτευσε με τις εμφανίσεις του, ενώ ο Σαμπά ήταν συνεχώς “στα πιτς” με αποτέλεσμα να μην προσφέρουν πολλά.

Το “τριφύλλι” αναμένεται να κινηθεί -εκτός απροόπτου- και για την απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού και ενός εξτρέμ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News