Το κλειδί για Κολοβέτσιο

Το κλειδί για Κολοβέτσιο

Ικανοποιημένος από την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Γκαμπάλα, αλλά και τον τρόπο που ήρθε αναφέρθηκε σε συνέντευξη του παραχώρησε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 Radio 103,3 σημειώνοντας πως και στο δεύτερο παιχνίδι θα πρέπει οι ίδιοι να είναι το ίδιο πειθαρχημένοι.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί της Γκαμπάλα: «Ήμασταν σε πάρα πολύ καλή μέρα. Στον αγωνιστικό χώρο ήμασταν πάρα πολύ σοβαροί. Σε μεγάλα χρονικά διαστήματα είχαμε την κατοχή της μπάλας και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλα γκολ, αλλά δεν το κάναμε. Τώρα και στο δεύτερο παιχνίδι, θα πρέπει να πάμε το ίδιο πειθαρχημένοι».

Για το ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό, που συνδυάστηκε με ευρωπαϊκό αγώνα: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και περήφανος που εκπροσωπώ αυτή την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που έκανα την πρώτη μου εμφάνιση στη Λεωφόρο, σε ένα ιστορικό γήπεδο, μία καυτή έδρα. Χάρηκα που το γήπεδο ήταν γεμάτο. Μακάρι ο κόσμος να συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα, αλλά βέβαια αυτό είναι κάτι που εξαρτάται και από εμάς σε μεγάλο βαθμό. Όλα τα παιδιά θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, γιατί και σήμερα ήταν μαζί μας ενενήντα λεπτά».

Για την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού: «Είμαστε ευχαριστημένοι με το πρόσωπο που βγάλαμε στο παιχνίδι. Και στα φιλικά δείξαμε παρόμοιο πρόσωπο. Είχαμε κάποια στοιχεία που καταφέραμε και τα βγάλαμε και σήμερα, όπως η κατοχή της μπάλας και η δημιουργία φάσεων. Ο προπονητής μας κάνει πολύ καλή δουλειά. Πάντα πρέπει να έχουμε κίνητρο, για να συνεχίσουμε τη δουλειά και σε κάθε αγώνα να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στον Παναθηναϊκό, μετά την αποχώρηση του Μάρκους Μπεργκ: «Έχουμε μεγάλη δίψα και η οποιαδήποτε απώλεια μπορεί να καλυφθεί. Αυτό φαίνεται μέχρι στιγμής. Κάνουμε σταθερά και καλά βήματα. Από εκεί και πέρα ο κόουτς ξέρει το πως θα βοηθήσει την ομάδα. Εμείς δεν έχουμε κάτι άλλο από το να προσπαθούμε και να δίνουμε το 100%».

Πρεμιέρα σε Γερμανία και Βέλγιο με δύο επιλογές σε εξαιρετικές αποδόσεις! Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News