Το «κλειδί» για το μπάσιμο Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ

«Στο μυαλό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός - Πιθανές εξελίξεις το Μάιο»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για να εμπλακεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο αγκάθι ώστε να επιτευχθεί κάτι τέτοιο…

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και θα προβεί σε ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες, ενώ οι συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο έχουν ξεκινήσει από τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzeta.gr, το μεγάλο αγκάθι για το μπάσιμο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι το ποσό των χρεών που θα καλύψει ο Γιάννη Αλαφούζος, κατά την αποχώρηση του από την ΠΑΕ.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι το χρέος της ΠΑΕ φτάνει τα 25 εκατομμύρια ευρώ, κάνοντας εύκολα αντιληπτό ότι οι διαθέσεις του Αλαφούζου στο συγκεκριμένο ζήτημα μπορούν να κρίνουν πολλά για τις εξελίξεις.

Φτιάχνουμε κάβα ενόψει Champions League και Europa League: Δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News