Οι κινήσεις που θα γίνουν: Μεταγραφές σε τρεις θέσεις...

Οι κινήσεις που θα γίνουν: Μεταγραφές σε τρεις θέσεις...

Έχουν αρχίσει και αποφέρουν καρπούς οι κινήσεις του Νίκου Λυμπερόπουλου για τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και αυτό, έχει ως αποτέλεσμα να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος των μεταγραφών.

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού, αναμένεται να αδειάσει εντός των επόμενων 24ωρων. Όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό, αυτό βοηθάει προσωπικά τους Μαρίνο Ουζουνίδη και Νίκο Λυμπερόπουλο, αλλά και γενικά όλη την ομάδα.

Οι πράσινοι πρόκειται να ενισχυθούν σε τρεις θέσεις. Η πρώτη κίνηση αναμένεται να γίνει για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα πλαισιώνει τον Μάρκους Μπεργκ.

Εκτός από τον επιθετικό, στο Τριφύλλι θα κινηθούν και για την απόκτηση ενός επιτελικού χαφ. Ο Σοτζέι Μασούντ είναι το όνομα που “παίζει” δυνατά για τη συγκεκριμένη θέση. Βέβαια, για να προχωρήσει το συγκεκριμένο deal, θα πρέπει να αποχωρήσει ο Ιμπάρμπο από τους πράσινους ώστε να αδειάσει η θέση ξένου την οποία δεσμεύει.

Παράλληλα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης κάποιου εξτρέμ και φαίνεται πως έχε ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη συγκεκριμένη θέση.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News