Κίνηση με νόημα από Ουζουνίδη στο Κορωπί για τις εκτός έδρας εμφανίσεις!

Ουζουνίδης: "Άλλους παίκτες θα άλλαζα..."

Άμεση ήταν η κίνηση του Μαρίνου Ουζουνίδη για να βρεθεί η λύση για τις άσχημες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο Εβρίτης τεχνικός στην προπόνηση της Δευτέρας συνομίλησε με τους παίκτες και ζήτησε την γνώμη τους για την κατάσταση που επικρατεί

Τον λόγο πήρε αρχικά ο τεχνικός των πρασίνων λέγοντας “Ξέρετε όλοι πως όταν φεύγουμε από την έδρα μας, δεν παίζουμε καθόλου καλά και έχουμε αρνητικά αποτελέσματα. Καταλαβαίνω ότι πολλά δεν λειτουργούν σωστά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχω απαιτήσεις από εσάς”, είπε αρχικά ο Ουζουνίδης και πρόσθεσε:

” Εσείς οι ίδιοι δείχνετε τις δυνατότητες σας στη Λεωφόρο και έχετε διαφορετική απόδοση σε άλλα γήπεδα. Είστε οι ίδιοι που νικήσατε στο ντέρμπι και μετά χάσατε στην Τρίπολη. Θέλω να ακούσω την άποψή σας για το πώς προκύπτει αυτή η διαφορά”.

Ο Μολίνς ήταν ο πρώτος παίκτης που αναφέρθηκε στις εκτός έδρας εμφανίσεις των Πράσινων, υπογραμμίζοντας πως: “διαθέτουμε δυνατή ομάδα και το έχουμε δείξει αρκετές φορές φέτος. Μπορούσαμε να έχουμε πιο πολλούς βαθμούς και να έχουμε νίκες εκτός έδρας. Έχουμε σταθεί και άτυχοι, αλλά πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να έχουμε μεγαλύτερη θέληση εκτός έδρας”.

Τη δική του άποψη εξέφρασε και ο Νίκλας Χουλτ, επισημαίνοντας πως: “κάποια πράγματα που κάνουμε σωστά στο γήπεδο μας, δεν τα κάνουμε εκτός έδρας. Δεν είναι θέμα ικανότητας, γιατί το έχουμε κάνει με επιτυχία. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τη συγκέντρωση μας”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News