Η κίνηση-ματ του Γιαννακόπουλου που άλλαξε τα δεδομένα με Τζέιμς

«Άκυρο» από Τζέιμς στον Ολυμπιακό

Ο Μάικ Τζέιμς έμοιαζε με ξένο σώμα στον Παναθηναϊκό, μέχρι που ήρθε η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μια κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλο και άλλαξαν άρδην τα δεδομένα.

Αμέσως μετά τον πέμπτο τελικό στο ΣΕΦ, ο Μάικ Τζέιμς έκανε γνωστό ότι είχε κλείσει εισιτήρια για Μύκονο, όπου θα περνούσε λίγες μέρες με τους φίλους του, που βρίσκονταν ήδη στην Αθήνα. Ωστόσο, την Δευτέρα (μια μέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος) προγραμματίστηκε η φιέστα της ομάδας στο ΟΑΚΑ, ενώ ακολούθησε το γλέντι σε νυχτερινό κέντρο.

Αυτός που φέρεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην παραμονή του Αμερικάνου στις εκδηλώσεις του Εξάστερου ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Όπως αποκάλυψε το sdna, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι αυτός που ναύλωσε το ιδιωτικό τζετ, με το οποίο ο Τζέιμς και η παρέα του πήγαν στην Μύκονο.

Η κίνηση αυτή έδειξε στον Μάικ Τζέιμς ότι εάν οι στόχοι της ομάδας επιτευχθούν, τότε… είναι τρελός ο πρόεδρος και άμα θέλει μπορεί να σου ναυλώσει κι αεροπλάνο για να πας για διακοπές. Η κίνηση αυτή μοιάζει να έχει αλλάξει άρδην την άποψη του Αμερικάνου και να τον έχει κάνει να έχει ως προτεραίοτητα την παραμονή του στο «Τριφύλλι».

Ο 27χρονος άσος έχει αυτήν τη στιγμή στα χέρια του πρόταση από τον Παναθηναϊκό κι αν βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό θα συνεχίσει την καριέρα του στα… πράσινα. Πέρα από την κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο Τζέιμς ήταν «τρελαμένος» και με την υποδοχή που είχαν ετοιμάσει στο ΟΑΚΑ οι φίλοι της ομάδας, κατά τον γυρισμό της αποστολής από τον 5ο τελικό στο ΣΕΦ.

Πηγή: sdna

Μπομπάρα σε απόδοση 20,00 από τον Loi και η στήλη του Μπετατζή… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News