Κέρκυρα - Παναθηναϊκός Live Streaming

Κέρκυρα - Παναθηναϊκός Live Streaming

Κέρκυρα – Παναθηναϊκός Live Streaming

  • 10/09/2017 – 20:30
  • Ε.Α.Κ Κέρκυρας, Κέρκυρα 
  • Novasports 1

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.

Το “τριφύλλι” μετά το τραγικό ξεκίνημα στην Σούπερ Λιγκ, 1-1 με τον Πλατανιά και 0-0 με τον Λεβαδειακό στην άδεια Λεωφόρο, δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, καθώς έχει μείνει ήδη πολύ πίσω στη βαθμολογία.

Κομβικό το σημερινό παιχνίδι στο νησί των Φαιάκων, όπου ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει επανεκκίνηση και με μία καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί και με νίκη, να πλησιάσει την κορυφή. Ο Μαρίνος Ουζονίδης ευελπιστεί πως με την απόκτηση των Χίλιεμαρκ, Σιλά και Μουνιέ, αλλά και τη δουλειά κατά τη διάρκεια της διακοπής, οι παίκτες θα εμφανίσουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Ο Παναθηναϊκός έχει ταξιδέψει από χθες στην Κέρκυρα, με 20 ποδοσφαιριστές, με τον Ουζουνίδη να έχει στην αποστολή Χίλιεμαρκ, Μουνιέ, Ινσούα και Σιλά, ωστόσο όπως φαίνεται μόνο τον Σουηδό θα ρίξει από την αρχή στη μάχη. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που μετράει για τον Παναθηναϊκό είναι να πάρει τη νίκη και να αρχίσει ένα θετικό σερί στο ελληνικό πρωτάθλημα που θα του δώσει και την ευκαιρία παράλληλα να «δέσει» ακόμα περισσότερο και να στοχεύσει όσο το δυνατό ψηλότερα!

Οι 20 παίκτες της “πράσινης” αποστολής είναι: Διούδης, Κότσαρης, Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουτρουμπής, Χουλτ, Κολοβέτσιος, Δώνης, Μουνιέ, Καμπέσας, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Κουρμπέλης, Σιλά, Χατζηγιοβάνης, Άλτμαν, Μολίνς, Τσάβες, Λουτσιάνο

Η σέντρα στον αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 20:30, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1.

Κέρκυρα – Παναθηναϊκός Live Streaming

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!  

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι.

http://myfeed2all.eu/watch/571675/1/watch-panathinaikos-athens-vs-kerkyra.html

http://www.sportingvideo.com/20170910/vv59b469723d14e5.77186779-1778247.html

http://www.sports-stream.net/live/ch5.html

http://www.sports-stream.net/live/ch5.html

http://www.soccerjumbotv.me/ch-15.html

– Συνεχής ανανέωση…

Η Ευρώπη στις… επάλξεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ: Δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News