Καταστροφή στη Λεωφόρο - Ξέσπασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού (vid)

Λεωφόρος

[ads]

Απίστευτα πράγματα στη Λεωφόρο.

Τεράστιες ζημιές προκάλεσε η νεροποντή, στο γήπεδο της Λεωφόρου.

[ads2]

Εικόνες καταστροφής αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν το πρωί στη Λεωφόρο, στα αποδυτήρια των Ποδοσφαιριστής και στην αίθουσα που στεγάζεται η πυγμαχία.

Το νερό στα αποδυτήρια του γηπέδου του Παναθηναϊκού έφτανε το 1 μέτρο και, επιπλέον, πλημμύρισε και μία από τις σουίτες που κατασκευάστηκαν πρόσφατα. Απίστευτα πράγματα και στην αίθουσα της πυγμαχίας, όπου καταστράφηκε ο εξοπλισμός, που χρησιμοποιείται καθημερινά στις προπονήσεις, καθώς και στρώματα 300 τ.μ. με τις ζημιές να ανέρχονται στις 10.000 ευρώ.

Ο προπονητής της πυγμαχίας του Συλλόγου, Γιάννης Αϊδινιώτης, ξέσπασε όταν αντίκρισε τις εικόνες καταστροφής και δήλωσε στο sdna.gr:

«Φτιάχνουν σουίτες και από κάτω πνιγόμαστε. Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός! Κατά τα άλλα μας φταίει ο Ολυμπιακός. Οι ζημιές που πάθαμε είναι πάνω από 10.000 ευρώ! Ο Παναθηναϊκός έχει γάγγραινα. Ξέρουμε ότι πάσχουμε από αντλίες τόσο καιρό και δεν έκαναν τίποτα! Αν είναι δυνατόν. Με σέβονται οι Ολυμπιακοί και οι αντίπαλοι και δεν με σέβονται οι δικοί μου… Τρελάθηκα όταν ήρθα το πρωί και είδα αυτήν την κατάσταση. Ποιος είναι υπεύθυνος; Ευτυχώς έχω φίλους που επικοινώνησαν μαζί μου αμέσως για να με βοηθήσουν, να μου στείλουν χρήματα για τις ζημιές, αλλά δεν θέλω τίποτα. Είμαι νικητής και θα τα καταφέρω».

Το Σημερινό προγνωστικό μας με απόδοση 3,50 ⇒⇒ Πάμε στοίχημα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News