"Καρφιά" Ουζουνίδη: «Αν δεν υπάρχει σωτηρία να βγει κάποιος και να το πει - Δεν τρόμαξα με το χρέος»

"Καρφιά" Ουζουνίδη: «Αν δεν υπάρχει σωτηρία να βγει κάποιος και να το πει - Δεν τρόμαξα με το χρέος»

Για την οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης…

Ο τεχνικός των πρασίνων τόνισε πως αν δεν υπάρχει λύση θα πρέπει να βγει ο σύλλογος και να το πει , για να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος που θέλει να βοηθήσει.

Αναλυτικά όσα είπε στην Nova

«Πρέπει να βγουν κάποιοι και να μιλήσουν. Να πουν: “κύριοι θέλουμε τη βοήθεια σας”. Αν δεν υπάρχει σωτηρία να βγεις και να το πεις, γιατί να δημιουργήσεις πρόβλημα και στον κόσμο που θέλει να βοηθήσει. Είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτός».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ρωτήθηκε για τα νούμερα που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας: «Δεν τρόμαξα με τους αριθμούς των χρεών. Τους ήξερα», ανέφερε γελώντας ο πράσινος τεχνικός και πρόσθεσε: «Νομίζω πως πρώτη φορά στην ιστορία δεν υπάρχει μεγαλομέτοχος σε ομάδα. Οχι, μόνο σε εμάς αλλά σε όλες. Θεωρητικά υπάρχει και είναι ο κύριος Αλαφούζος».

Ο Έλληνας κόουτς δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στα αγωνιστικά θέματα: «Ο Σιλά μπορεί να καλύψει τον Ζέκα, αλλά θέλει να μάθει το στιλ παιχνιδιού. Το μόνο που με κάνει να είμαι αισιόδοξος είναι η ατομική ποιότητα. Οι παίκτες έχουν διάθεση και θέλουν να μάθουν».

Τέλος, ο Ουζουνίδης που πριν λίγο καιρό είχε τα γενέθλια του ανέφερε πως ως δώρο θα ήθελε: «Την υγεία μας και η ομάδα να βρει τον δρόμο της. Η ομάδα να βρει κάτι για να την οδηγήσει εκεί που της αρμόζει»…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News