"Καρφιά" από Ανδρεόπουλο

"Καρφιά" από Ανδρεόπουλο

Παράπονα για την τελευταία φάση που έκρινε και τον ημιτελικό του κυπέλλου βόλεϊ με αντίπαλο την Κηφισιά εξέφρασε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Το τέλος του πρώτου χρονικά ημιτελικού του κυπέλλου βόλεϊ με αντίπαλο την Κηφισιά βρήκε τον Παναθηναϊκό παραπονούμενο για την τελευταία απόφαση του διαιτητή που έδωσε άουτ, σε προσπάθεια του Φερέιρα με τους «πράσινους» να επιμένουν ότι παίκτης της ομάδας των βορείων προαστίων έχει κάνει παράβαση στο φιλέ.

[ads2]

Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, όπως περιμέναμε, ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η κάθε ομάδα πίεζε με τα καλά της στοιχεία την αντίπαλη και αυτό δημιουργούσε ισορροπία στο παιχνίδι, είναι πολύ άσχημο όμως ένα τόσο όμορφο παιχνίδι να τελειώνει με ένα τραγικό διαιτητικό λάθος» σημείωσε μιλώντας στο SDNA ο τεχνικός του τριφυλλιού Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός στη συνέχεια συγκεκριμενοποίησε τα παράπονά του αναφέροντας: «Ήταν τραγικό λάθος του διαιτητή. Ο αθλητής της Κηφισιάς έχασε την ισορροπία του και κρεμάστηκε πάνω στο φιλέ. Κρίμα που τελείωσε έτσι ένα τόσο ωραίο παιχνίδι».

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-2 σετ με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να επισημαίνει για το αγωνιστικό κομμάτι: «Η ομάδα δεν υστέρησε πουθενά. Έκανε ο,τι καλύτερο μπορούσε. Στη λεπτομέρεια χάσαμε το ματς. Η Κηφισιά είναι αξίσου δυνατός αντίπαλος, αυτά τα ματς γνωρίζεις ότι θα πάνε στις λεπτομέρειες. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Κηφισιά».

Με τον ημιτελικό του κυπέλλου η χρονιά ουσιαστικά ολοκληρώνεται για τον Παναθηναϊκό, αφού απομένει ένα παιχνίδι για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου με το «τριφύλλι» να τερματίζει στην πέμπτη θέση. Ποια γεύση αφήνει στον ίδιο αυτή η χρονιά: «Ο Παναθηναϊκός με κάλεσε να αναλάβω πριν ενάμιση χρόνο. Το μοναδικό που έβγαινε από τα χείλη των ανθρώπων της διοίκησης ήταν ο Παναθηναϊκός να μην ξαναπεράσει τη διαδικασία των πλέι άουτ που πέρασε τα τρία προηγούμενα χρόνια. Αυτό ήθελε από εμένα ο Παναθηναϊκός κι εγώ σαν προπονητής με τα ίδια όπλα που είχε και η ομάδα τότε, τα ίδια χρήματα, με πολύ μεγάλες οργανωτικές δυσκολίες έχουμε καταφέρει μαζί με τη διοίκηση, που είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια να βγάλουμε τον Παναθηναϊκό στην τέταρτη θέση πέρυσι, στην πέμπτη φέτος και να φτάνουμε μια ανάσα από τους τελικούς. Αυτό δε μας φτάνει για τον Παναθηναϊκό. Τον Παναθηναϊκό θέλουμε να τον κάνουμε πρωταθλητή και αυτή η κουβέντα με τα παιδιά της διοίκησης έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Πρέπει να βρεθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις για να γίνει ο Παναθηναϊκός και πάλι πρωταθλητής».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News