Κάνουμε πετάλι για την «Κιβωτό του κόσμου»

Κάνουμε πετάλι για την «Κιβωτό του κόσμου»

Ο Παναθηναϊκός αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, διοργανώνοντας το «1st Glyfada Challenge» για να στηρίξει την «Κιβωτό του Κόσμου».

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. σε συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας και την Κοινωνική Αθλητική Πολιτιστική Παρέμβαση του Δήμου Γλυφάδας διοργανώνει αγώνα δρόμου τύπου Criterium στις 6/5/2017, με την ονομασία «1st Glyfada Challenge». Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π. και είναι εντεταγμένος στο αγωνιστικό καλεντάρι της Ε.Ο.Π. για το 2017.

Τοποθεσία: Οδός Διαδόχου Παύλου & Λ. Ποσειδώνος, Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας.

Πρόγραμμα:

10.30’-11.20’ Κατηγορία Μάστερ: 14 στροφέςΧ2660 μ (37,24 χλμ)
11.30’-12.30’ Κατηγορίες Ανδρών-Ν. Ανδρών: 20 στροφές Χ2660 μ (53,2 χλμ)
13.00’ Απονομές

Παράλληλες δραστηριότητες:

10.00’ Συγκεντρώνουμε τρόφιμα για την «Κιβωτό του Κόσμου» στο Παλαιό Δημαρχείο και κάνουμε βόλτα για καλό σκοπό (λαϊκή βόλτα με ποδήλατα).

10.00’-12.00’ Πλ. Εσπερίδων & Πλ. Αγ. Κωνσταντίνου: μαθήματα spinning από επαγγελματίες instructors.
Σκοπός του Παναθηναϊκού Α.Ο. μέσα από αυτό το event, είναι τόσο η προώθηση του ποδηλάτου ως μέσο αναψυχής, διασκέδασης αλλά και άθλησης, όσο και η ενίσχυση της δράσης της “Κιβωτού του Κόσμου” μέσω της συγκέντρωσης τροφίμων για τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Πληρώσαμε 4,05 και 2,02 στις χθεσινές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις! Η «δράση» συνεχίζεται…

Θέλτα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ολα αυτα υπο τη σκεπή του Παναθηναικού Α.Ο. και του Δήμου Γλυφάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News