Κανένα θέμα με Πασκουάλ

Το ξέσπασμα του Πασκουάλ μετά τη λήξη (vid)

Ο Παναθηναϊκός Superfoods βρίσκεται με την “πλάτη” στον τοίχο, μιας και οι δύο ήττες από τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ έφεραν μεγάλη γκρίνια στο πράσινο στρατόπεδο και το βάρος έπεσε στον Τσάβι Πασκουάλ.

Μερίδα οπαδών κατηγορούν τον Καταλανό τεχνικό, καθώς τον θεωρούν υπαίτιο για τις εμφανίσεις του Τριφυλλιού και όπως είναι λογικό οι γκρίνια προς το πρόσωπο του είναι τεράστια και αρκετοί θέλουν το “κεφάλι” του επί πίνακι.

Μάλιστα ακούστηκαν σενάρια πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα έχει… προβλήματα στον πάγκο και ότι δύσκολα θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά.

Αυτά όμως που ακούστηκαν είναι τελείως ανυπόστατα. Ο Πασκουάλ χαίρει την εμπιστοσύνη της διοίκησης των “πρασίνων” και τον στηρίζει με κάθε τρόπο. Δεν είναι τυχαίο πως το συμβόλαιο του είναι κλειστές τριετές και ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να διορθώσουν όλα τα κακώς κείμενα του παρελθόντος.

Δε διαφωνούμε ότι ο κόουτς του Τριφυλλιού έκανε λάθη και οι αποφάσεις που πήρε σε κρίσιμα σημεία των δύο παιχνιδιών δεν ήταν τα καλύτερα δυνατά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως με δικό του έργο ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει πλεονέκτημα της έδρας.

Στην Ελλάδα η αποθέωση και η κατακραυγή χωρίζονται από μία λεπτή κλωστή και αυτό ο Πασκουάλ το ένιωσε για τα καλά και γνωρίζει και ο ίδιος πως στο παιχνίδι που ακολουθεί στην Κωνσταντινούπολη θα πρέπει να αλλάξει… τσιπάκι και να κάνει τους παίκτες του να παίξουν σαν να μην υπάρχει αύριο.

Όλα τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ με μια ματιά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News