Κανένα... ταβάνι δεν υπάρχει για τον Ρίβερς

«Θέλαμε να παίξουμε για να δοξάσουμε το όνομά τους»

Ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι έτοιμος να δώσει τις μάχες του κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, μιας και η συμμετοχή των “πρασίνων” στο φάιναλ 4 μετά από 5 χρόνια είναι ένα τεράστιο κίνητρο, όπως δήλωσε και ο Κέι Σι Ρίβερς ο οποίος σημείωσε πως η ομάδα δεν έχει ταβάνι και καταλαβαίνει τον κόσμο που θέλει το 7ο ευρωπαϊκό, αλλά είναι αρκετά δύσκολο.

Όσα είπε ο Αμερικανός στην εφημερίδα «SportDay»:

«Στα τελευταία παιχνίδια, βάλαμε τον εαυτό μας σε θέση ισχύος. Η ομαδική άμυνα και η χημεία που ήρθε και με την επιστροφή του Γκιστ, αποτέλεσαν τα κλειδιά για να φτάσουμε ως εδώ. Δύο κλειδιά τα οποία είχα αναφέρει από το ξεκίνημα του ταξιδιού. Μπροστά μας έχουμε δύσκολη σειρά. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα κόντρα στην Φενέρ, αλλά σίγουρα με τα δύο πρώτα ματς στην έδρα μας, θα νιώσουμε πιο άνετα».

Για το σύνθημα των οπαδών του Παναθηναϊκού που ζητάνε το 7ο: «Το καταλαβαίνω όταν το τραγουδούν, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει όλοι να κατανοήσουν ότι κανείς δεν θα μας το δώσει απλόχερα. Πολλά θέλουμε να πετύχουμε, αλλά δεν γίνεται με τα λόγια. Πρέπει να πολεμήσουμε. Πολύ περισσότερο από ό,τι πριν. Ίσως δεν μας περίμεναν ότι θα πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Πρέπει να προχωρήσουμε βήμα-βήμα για να τους κάνουμε ευτυχισμένους».

Για το αν ο Παναθηναϊκός έχει όρια ως ομάδα: «Όχι! Δεν έχουμε όρια ως ομάδα. Ούτε στο μπάσκετ, ούτε στη ζωή πρέπει να βάζεις όρια. Διότι κάπου θα σταματήσεις. Είμαστε τοπ ομάδα με μεγάλους στόχους. Μπροστά μας έχουμε την πρόκληση των πλέι οφ και θέλουμε να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάμε στην Πόλη».

Για το ΟΑΚΑ: «Είναι κάτι που γνωρίζει όλη η Ευρώπη. Όταν μιλάς για το ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι το πόσο καυτή έδρα είναι, με τρελή ατμόσφαιρα και 20.000 κόσμο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News