Καμιά πρόταση στα χέρια του Μπεργκ

Καμιά πρόταση στα χέρια του Μπεργκ

Αφοσιωμένος στα καθήκοντα του στον Παναθηναϊκό παραμένει ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός φορ του τριφυλλιού αγνοεί τις σειρήνες από την Κίνα και την Αμερική, ξεκαθαρίζοντας ότι το μέλλον του είναι με την πράσινη φανέλα.

Μιλώντας στο “fotbollskanalen.se”, ο 31χρονος επιθετικός υποστήριξε για ακόμη μια φορά πως θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του.

“Αυτή τη στιγμή με τη φόρμα που έχω και με τα γκολ που έχω πετύχει, αισθάνομαι πως αυτό που προέχει είναι να κατακτήσω κάτι με τον Παναθηναϊκό και να συνεχίσω να αποδίδω καλά με την εθνική ομάδα. Αυτά είναι πάνω από όλα. Το μέλλον θα το δούμε όταν θα έρθει η ώρα του, κάποια πράγματα μερικές φορές γίνονται γρήγορα”, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με ενδεχόμενο ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ.

Σε μια ερώτηση για το πόσο δύσκολο είναι να απορρίψει κάποιος ένα μεγάλο συμβόλαιο, ο Μπεργκ απάντησε: “Είναι ξεκάθαρο πως πλέον μπορεί κάποιος να κάνει καριέρα στην Ευρώπη, αλλά μια τέτοια προσφορά μπορεί σε λίγα χρόνια να σου αποφέρει περισσότερα χρήματα από ότι σε όλη σου την καριέρα στην Ευρώπη. Είναι κάτι που πρέπει να «ζυγίσεις», αλλά αυτή η στιγμή δεν νομίζω πως έχει έρθει για εμένα”.

Τέλος, υποστήριξε πως ο ίδιος δεν βρέθηκε ποτέ κοντά σε κάποια μεταγραφή. «Δεν ήμουν ποτέ κοντά, ο Σύλλογος έχει μια τιμή επίσης για εμένα. Δεν έφτασε κάποια προσφορά στα χέρια μου. Επίσης, έχω πει πως αυτό που θέλω είναι να συγκεντρωθώ στον Παναθηναϊκό και να βοηθήσω αυτή την ομάδα». είπε χαρακτηριστικά ο Σουηδός άσος.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News