Καλύτερα που δεν υπάρχουν θριαμβολογίες

παο

Ο Εξάστερος ολοκληρώνει σιγά σιγά το ρόστερ του και θα αρχίσει την προετοιμασία για την απαιτητική σεζόν που ακολουθεί, χωρίς όμως να έχει περιττό άγχος στη πλάτη του.

Συγκεκριμένα, κάθε χρονιά κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού ακούγονταν τα κλασικά (σε πολύ έντονο βαθμό) “Πάμε να ράψουμε το 7ο”, “Φύγαμε για final 4” και άλλα τέτοια πολλά. Ο κόσμος θριαμβολογούσε από τα… αποδυτήρια και δεν περίμενε να δει την ομάδα στο παρκέ για να την κρίνει.

Με την πρώτη στραβή άρχιζαν οι δικαιολογημένες στεναχώριες στους φίλους του Παναθηναϊκού, καθώς όταν ακούς από παντού ότι η ομάδα θα πάει φέτος να το σηκώσει και δυσκολεύεται σε φαινομενικά εύκολα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ αν μη τι άλλο λες ότι κάτι πηγαίνει στραβά και συνειδητοποιείς με “σκληρό” τρόπο ότι δεν ίσχυαν όλα από αυτά που άκουγες.

Τα πράγματα φέτος όμως είναι διαφορετικά. Η μπάλα έχει κρατηθεί χαμηλά χωρίς να βγαίνει ο καθένας και να μιλάει για Ευρωπαϊκό. Έμαθαν από τα λάθη τους και περιμένουν να την δουν πρώτα στο γήπεδο για να κρίνουν. Σίγουρα, αυτό είναι κάτι θετικό που μόνο καλό μπορεί να προσφέρει στο κλίμα της ομάδας, αφήνοντας παίκτες και τεχνικό τιμ να δουλέψουν με την ησυχία τους ώστε να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό σε αυτό που του αξίζει.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News