Bαρεθήκαμε συγγνώμες και... υποσχέσεις!

Bαρεθήκαμε συγγνώμες και... υποσχέσεις!

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής, μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, ανέφερε ότι θα παλέψει με κάθε του δύναμη για να συμβάλει κι αυτός, στο να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής ο Παναθηναϊκός!

Συγκεκριμένα με ένα σχόλιο στο προσωπικό του προφίλ στο facebookθέλησε να ζητήσει μία συγνώμη για όσα έχουν χαθεί φέτος αλλά και μία υπόσχεση για την επάνοδο του Παναθηναϊκού στην θέση που του αρμόζει.

[ads2]

Αναλυτικά: «Μια συγγνώμη δεν φέρνει πίσω τίποτα από όσα -δεν- έγιναν φέτος. Αλλά τέτοιες στιγμές οφείλεις προς σεβασμό στην τεράστια ιστορία του Παναθηναϊκού να κάνεις αυτοκριτική, να νιώθεις τη συγγνώμη που θα πεις και να υποσχεθείς πρώτα στον εαυτό σου ότι θα παλέψεις με κάθε σου δύναμη να βοηθήσεις την ομάδα να ξαναγίνει αυτό για το οποίο υπάρχει: πρωταγωνίστρια.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News