Είναι αργά για δάκρυα, τελειώσατε!

Είναι αργά για δάκρυα, τελειώσατε!

Στα ζόρια… βγαίνουν οι ευαισθησίες, η παράνοια που ζούμε δεν έχει τελειωμό…

Την Χούντα για την οποία μιλάτε «κύριοι» εσείς την φέρατε στο ποδόσφαιρο. Την Χούντα των διαιτητών, την Χούντα των ομοσπονδιών, την Χούντα των Ενώσεων, την Χούντα των μαύρων χρημάτων, των δωροδοκιών, των… των… των… Αυτό που δεν αντέχετε είναι η δημοκρατία, η άρση της ασυλίας του «άβατου» που δημιουργήσατε με τις ευλογίες όλων των λαμόγιων είναι αυτή που σας πονάει.

Άκουσον, άκουσον, τόλμησαν τα ΜΑΤ να επενέβουν και να αποτρέψουν τραμπουκισμούς και προπηλακισμούς διαιτητών στο «Καραϊσκάκης»! Μα που γίνονται αυτά; Μέρες που είναι, τυφλωθήκατε από το φως το αληθινό. Πάψατε να βλέπετε μόνο μέσα στον μικρόκοσμο που δημιουργήσατε και «τυφλωθήκατε». Κάθετι δημοκρατικό σας φαίνεται πόλεμος ενάντια στον… εξυγιαντή σας και στο σαθρό οικοδόμημα που έχετε φτιάξει με τόνους από σκατά.

Ο επιτάφιος της μπάλας λέει ο… τρισμέγιστος! Ντρέπεται που χτυπάνε διεθνείς, λυπάται, κλαίει, οδύρεται και αηδιάζει. Πάρτο αλλιώς μεγάλε γιατί έχεις γίνει ρεζίλι, γελάνε και τα κρεμασμένα αρνιά στις βιτρίνες των κρεοπωλείων. Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Φύσσας, Κυργιάκος, Καραγκούνης, Μπασινάς, Λυμπερόπουλος. Διεθνείς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην Ριζούπολη. Δεν αγχώθηκε κανείς τότε! Με καμάρι φιλοξενούσες δηλώσεις του Αλέκου του Αλεξανδρή και ασπαζόσουν ότι δεν έγινε τίποτα. Δεν σε άγγιξαν ούτε οι καταγγελίες του Πλατανιά για τραμπουκισμούς της ομάδας τους στο γήπεδό σας. Άσε ξέρω, με τον Σισέ πανηγυρίζατε… Οι δημοσιογράφοι που ματώθηκαν στο «Καραϊσκάκη»… θυσιάστηκαν στον βωμό της επιστήμης!

Είστε ό,τι χειρότερο υπάρχει στην Ελλάδα. Ένας σωρός γλίτσας, βρώμας και ψευτιάς. Νομίζατε ότι η οργάνωσή σας δεν θα πέσει ποτέ, αλλά αποδείχθηκε ένας χάρτινος πύργος, που ολοένα και καταρρέει. Ακόμα κάποιοι κρατάτε ψηλά την σημαία της προπαγάνδας, αλλά οι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες.

Είναι αργά για δάκρυα, τελειώσατε!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News