Οικονομική... ανάσα από Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Μπεργκ

Χρήματα από την Αραβία για την πώληση του Μάρκους Μπεργκ περιμένουν στο Τριφύλλι, προκειμένου ο σύλλογος να πάρει μια βαθιά οικονομική ανάσα. Θα συνεχιστούν οι πιέσεις από την πράσινη ΠΑΕ για προείσπραξη της δόσης, λόγω της μεγάλης αναγκαιότητας την δεδομένη στιγμή.

Ταμειακά χρήματα δεν υπάρχουν και πολλά στον Παναθηναϊκό. Η δόση του Δεκέμβρη για την πώληση του Μπεργκ και η είσπραξη του ποσού των 600.000 ευρώ θα «λύσει» αρκετά προβλήματα στον σύλλογο. Από παίχτες… μέχρι και ομάδες περιμένουν στην ουρά για να παραλάβουν τα οφειλόμενα από τους πράσινους.

Οι Άραβες είχαν συμφωνήσει να πληρώσουν την δόση για τον Μπεργκ στα μέσα Δεκέμβρη. Όμως, είναι πολύ πιθανό οι άνθρωποι της ΠΑΕ να παραλάβουν τα χρήματα… μια ώρα νωρίτερα, λόγω της τραγικής κατάστασης που επικρατεί. Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχιστούν, μέχρι να οριστεί ο τελικός χρονικός ορίζοντας πληρωμής από την Αλ Αϊν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News