Ιδού η Ενδεκάδα του ΠΑΟ με την ΑΪΚ!

Μαθαίνει αντίπαλο ο Παναθηναϊκός

Ο Αντρέα Στραματσόνι φέρεται να έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει στην επικείμενη αναμέτρηση με την ΑΙΚ Στοκχόλμης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι φέρεται να έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει στην επικείμενη αναμέτρηση με την ΑΙΚ Στοκχόλμης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Ιταλός τεχνικός φέρεται να έχει αποφασίσει πως το 4-2-3-1 θα είναι η διάταξη των «πράσινων» στον αγωνιστικό χώρο, ενώ κατά μεγάλο ποσοστό έχει αποφασίσει και για τα πρόσωπα της ενδεκάδας.

[ads2]

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» έχει ως εναλλακτική επιλογή το 3-4-3 το οποίο δούλεψε στην προετοιμασία και το οποίο θα χρησιμοποιηθεί αν κριθεί αναγκαίο στα ματς με τους Σουηδούς.

Ο Στραματσόνι πιστεύει πως με το 4-2-3-1, οι «πράσινοι» θα έχουν καλύτερη συνοχή στον αγωνιστικό χώρο και έχει ρίξει το βάρος στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, καθώς θεωρεί πως είναι σημαντικό για τους «πράσινους» να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, στο πρώτο ματς.

Παράλληλα, ελπίζει πως η επιθετική γραμμή θα καταφέρει να είναι παραγωγική, δίνοντας στο «τριφύλλι» ένα σκορ πρόκρισης από την πρώτη αναμέτρηση του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι 11 εκλεκτοί είναι:

Στιλ, Μέστο, Χουλτ, Μολέντο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λεντέσμα, Λουντ, Γουακάσο, Ιμπάρμπο και Μπεργκ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News