Η μεταγραφή-ΒΟΜΒΑ θα είναι ο ψηλός!

παο

Ο Παναθηναϊκός μετά την ενίσχυση στην περιφέρεια (Χέινς-Γουίλιαμς) εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση ενός ψηλού!

Μετά την απόκτηση του Χέινς, αλλά και το μπαμ με τον Έλιοτ Γουίλιαμς, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζει την πραγματική ΒΟΜΒΑ! Στον παίκτη που θα αγωνίζεται στον 5…

[ads2]

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει ιστοσελίδα η οποία ανήκει στην DPG (Δ. Γιαννακόπουλος), οι πράσινοι τινάζουν την μπάνκα στον αέρα προκειμένου ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει εκεί που αξίζει: στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Το δημοσίευμα (leoforos.gr) καταλήγει με το “Η… μεταγραφή που έρχεται θα είναι το… κερασάκι στην «πράσινη» τούρτα, με τον Παναθηναϊκό να ανεβαίνει πολλά-πολλά επίπεδα ακόμα και να ετοιμάζει την μεγάλη του αντεπίθεση. Σε όλα τα επιπέδα”

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News