Οι Αγγελόπουλοι έπεσαν στην παγίδα

[ads]Λίγες μόλις ημέρες πριν από το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν οι δύο “αιώνιοι” έχουν πάρει θέση… “μάχης”.

Πολύ πριν μιλήσουν μέσα στο παρκέ οι σταρ των δύο ομάδων το παιχνίδι… χαρακωμάτων έχει ήδη ξεκινήσει. Το “μορατόριουμ” που φάνηκε να ξεκινάει τη βραδιά της κλήρωσης διαλύθηκε πολύ σύντομα, την αμέσως επόμενη μέρα. Γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε η αληθινή και ειλικρινής διάθεση για καμία από τις δύο πλευρές να αλλάξει στάση, ακριβώς όπως καθορίζει η πολιτική των δύο αντιπάλων τους τελευταίους μήνες.

Οι Αγγελόπουλοι πέρασαν στην επίθεση με τον γνωστό τρόπο τους στη διάρκεια της media day του Ολυμπιακού, αποφασισμένοι εξ αρχής να μην δεχτούν τη συγγνώμη της αντίπαλης πλευράς, όπως αυτή εκφράστηκε στη διάρκεια της κλήρωσης. Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται μια κόντρα που υπερβαίνει την αντιπαράθεση Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και ότι έχουν μετατρέψει την όλη υπόθεση σε μια προσωπική κόντρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Απόδειξη ότι στις τελευταίες δηλώσεις τους απαίτησαν ουσιαστικά μια δική του δημόσια συγγνώμη, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι κάτι τέτοιο είναι περίπου απίθανο να συμβεί.

Με μια πολύ μικρή διαφορά: Οι Αγγελόπουλοι, συνεχίζοντας με δημόσιο λόγο την αντιπαράθεση αλλά και αποφασισμένοι όπως έδειξαν να συνεχίσουν και τον δικαστικό αγώνα με διάφορες καταγγελίες σε βάρος της αντίπαλης ΚΑΕ, κινδυνεύουν να δεχτούν ένα καίριο επικοινωνιακό πλήγμα. Αλλά και να βρεθούν κατηγορούμενοι για τον δυναμιτισμό του κλίματος. Στην ουσία πέφτουν μόνοι τους σε μια παγίδα.

Στην ουσία, η “γραμμή” του Παναθηναϊκού είναι να βάλει τέλος σε οποιαδήποτε δημόσια αντιπαράθεση και κυρίως να λειάνει το προφίλ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που έχει να κάνει δήλωση ή δημόσια τοποθέτηση από την περασμένη άνοιξη! Με εξαίρεση μια δήλωση του που εμφανίσθηκε στον Τύπο την επόμενη της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ. Ο Μπαλτάκος σκοπεύει να παίξει μέχρι τέλους το παιχνίδι “πίσω από τις κουίντες” και δεν είναι διόλου τυχαίο ότι η μοναδική απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε με μια λιτή δήλωση του Μάνου Παπαδόπουλου από την… Κίνα: “Έχουμε άλλες δουλειές, δεν απαντάμε, δεν ασχολούμαστε”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News