Το γράμμα ενός Παναθηναϊκού στον Ιβιτς...

Το γράμμα ενός Παναθηναϊκού στον Ιβιτς...

Δεν έχεις μπέσα ρε Ίβιτς, δεν φέρθηκες τίμια και παντελονάτα…

Με το θέατρο σου κέρδισες ένα ακόμα παράσημο από το αφεντικό σου, αλλά ξεφτιλίστηκες σε κάθε φίλαθλο και οπαδό. Αυτό το θέατρο που δεν θα θελες να το κάνει ο Βιγιαφάνιες στην Τούμπα, όταν δέχτηκε κροτίδα και δεν το έκανε γιατί είναι αντράκι και τιμάει το τριφύλλι στην καρδιά, ήρθες και το έκανες εσύ σε μας.

Με τα καραγκιοζιλίκια αυτά και την οσκαρική σου ερμηνεία κάλυψες με επιτυχία την γύμνια της ομάδας σου. Μια ομάδα που χωρίς σπρώξιμο δεν πάει βήμα μπρος. Ήρθες χτες να αντιμετωπίσεις έναν Παναθηναϊκό μισό, με μια σκανδαλώδη διαιτησία υπέρ σου και χρειάστηκες να δώσεις σόου για να πάρεις το ματς στα χαρτιά.

Είχες προετοιμάσει την ομάδα σου γι’ αυτό. Τους είχες δασκαλέψει να είναι σε ακόμα ένα ματς προκλητικοί, όπως εσύ κάνεις πάντα. Το κάνεις γιατί έχεις γερές και βρώμικες πλάτες. Έχεις ασυλία, η οποία πλέον γίνεται ασυδοσία. Μπόρεσες και τα ΄κανες τώρα, που ο Παναθηναϊκός παρασκηνιακά είναι ανύπαρκτος. Αλλά γυρίζει ο τροχός Βλάνταν. Θα ξανάρθουν οι καιροί που όταν περάσεις την φυσούνα στην Λεωφόρο θα ανατριχιάζεις και θα φοβάσαι.

Δεν είχες καν την ευθιξία να βάλεις ένα τέλος στο θέατρο του παραλόγου, στο οποίο πρωταγωνίστησες χτες. Το… τράβηξες όσο δεν πήγαινε άλλο, μέχρι που σε κρατήσαν μέσα. Ζεις και δουλεύεις σε μια χώρα, στην οποία τα νοσοκομεία ασφυκτιούν από ασθενείς που περιμένουν όρθιοι στις ουρές και πήγες και έπιασες εσύ κρεββάτι για το τίποτα. Ούτε αυτούς δεν σεβάστηκες!

Η ασέβεια και ο τυχοδιωκτισμός αργά ή γρήγορα… πληρώνονται… Η ξεφτίλα σου όλη αποτυπώνεται μέσα σε 18 δευτερόλεπτα:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News