παναθηναικος νεα

Γνωρίζει τι έγινε στη Λεωφόρο ο Ινφαντίνο

nea pao

Στη συνάντηση FIFA-ΕΠΟ-Βασιλειάδη στη Ζυρίχη, ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας Τζ. Ινφαντίνο ήταν απόλυτα ενήμερος αλλά και σοκαρισμένος με τα γεγονότα της Λεωφόρου!

Πριν την συνάντηση εργασίας, ο κ. Βασιλειάδης συναντήθηκε κατ’ ιδίαν για μισή περίπου ώρα και με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, στη συνάντηση αυτή, ο κ. Ινφαντίνο εμφανίστηκε απόλυτα ενημερωμένος για όσα συνέβησαν την Τετάρτη στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και τον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς! Δήλωσε, μάλιστα, σοκαρισμένος, αλλά και έκπληκτος για το γεγονός ότι στην Ελλάδα γίνεται κουβέντα για το αν το κουτάκι της μπύρας… ήταν άδειο ή γεμάτο!

Ο υφυπουργός Αθλητισμού του μετέφερε πως για την ελληνική πολιτεία δεν υπάρχει τέτοια κουβέντα, πως το περιστατικό είναι απολύτως καταδικαστέο και θα υπάρξουν οι συνέπειες που αρμόζουν και προβλέπουν οι κανονισμοί.

Ωστόσο, έγινε γενικότερη κουβέντα για τα ζητήματα βίας, με τον κ. Βασιλειάδη να ζητά και την αρωγή της FIFA. Συμφωνήθηκε, μάλιστα, η αυστηροποίηση του Πειθαρχικού Κώδικα σε επίπεδα που θα προκαλέσουν αίσθηση, ενώ πάρθηκε απόφαση ώστε FIFA και UEFA να παρέχουν συμβουλές για θέματα ασφαλείας και σεκιούριτι με την παρουσία κάποιου τεχνικού συμβούλου.

Πηγή: SDNA

Κάθε μέρα ταμείο: Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στο Champions League! Προγνωστικά Στοιχήματος

loading...

Eλέγξτε επίσης

Το νέο ροκ τραγούδι για τον Παναθηναϊκό (vid)

Πάρα πολλά είναι τα τραγούδια που έχουν γραφτεί για τον Παναθηναϊκό, αφού έχει προσφέρει απίστευτα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

παναθηναικος νεα