Γνωρίζει τι έγινε στη Λεωφόρο ο Ινφαντίνο

Γνωρίζει τι έγινε στη Λεωφόρο ο Ινφαντίνο

Στη συνάντηση FIFA-ΕΠΟ-Βασιλειάδη στη Ζυρίχη, ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας Τζ. Ινφαντίνο ήταν απόλυτα ενήμερος αλλά και σοκαρισμένος με τα γεγονότα της Λεωφόρου!

Πριν την συνάντηση εργασίας, ο κ. Βασιλειάδης συναντήθηκε κατ’ ιδίαν για μισή περίπου ώρα και με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, στη συνάντηση αυτή, ο κ. Ινφαντίνο εμφανίστηκε απόλυτα ενημερωμένος για όσα συνέβησαν την Τετάρτη στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και τον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς! Δήλωσε, μάλιστα, σοκαρισμένος, αλλά και έκπληκτος για το γεγονός ότι στην Ελλάδα γίνεται κουβέντα για το αν το κουτάκι της μπύρας… ήταν άδειο ή γεμάτο!

Ο υφυπουργός Αθλητισμού του μετέφερε πως για την ελληνική πολιτεία δεν υπάρχει τέτοια κουβέντα, πως το περιστατικό είναι απολύτως καταδικαστέο και θα υπάρξουν οι συνέπειες που αρμόζουν και προβλέπουν οι κανονισμοί.

Ωστόσο, έγινε γενικότερη κουβέντα για τα ζητήματα βίας, με τον κ. Βασιλειάδη να ζητά και την αρωγή της FIFA. Συμφωνήθηκε, μάλιστα, η αυστηροποίηση του Πειθαρχικού Κώδικα σε επίπεδα που θα προκαλέσουν αίσθηση, ενώ πάρθηκε απόφαση ώστε FIFA και UEFA να παρέχουν συμβουλές για θέματα ασφαλείας και σεκιούριτι με την παρουσία κάποιου τεχνικού συμβούλου.

Πηγή: SDNA

Κάθε μέρα ταμείο: Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News