Γκρίνια τα ακριβά εισιτήρια

Γκρίνια τα ακριβά εισιτήρια

Έντονη δυσαρέσκεια για τα ακριβά εισιτήρια για τον τρίτο αγώνα των πλέι οφ υπάρχει από τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Η διοίκηση της τούρκικης ομάδας σχεδόν διπλασίασε τις τιμές, σε σχέση με όλη τη διάρκεια της χρονιάς στην Ευρωλίγκα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκφράσουν τη… γκρίνια τους μέσω των social media.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα 15 εντός έδρας παιχνίδια της Φενέρμπαχτσε στην κανονική διάρκεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το πιο φθηνό εισιτήριο κόστιζε 50 τουρκικές λίρες (περίπου 12,7 ευρώ), ενώ τώρα όποιος φίλαθλος της ομάδας θα ήθελε να δει από το γήπεδο το τρίτο ματς της σειράς με τους «πράσινους», τότε το λιγότερο αντίτιμο που θα κληθεί να καταβάλει είναι 88 λίρες (22,5 ευρώ).

Παρ’ όλα αυτά, η κίνηση των εισιτηρίων πηγαίνει πολύ καλά και όπως εκτιμά ο τουρκικός Τύπος, η «Ulker Sports Arena» αναμένεται να είναι κατάμεστη κόντρα στο Τριφύλλι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News