Γκιστ: "Μου έλειψε να παίζω μπροστά σε αυτόν τον κόσμο"

Η βαθμολογία της Ευρωλίγκας (pic)

Ο Τζέιμς Γκιστ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλή ομάδα και με ή χωρίς πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ θα πρέπει να πιστέψει στις ικανότητές του για να προκριθεί στο Final 4.

Αναλυτικα:

«Νιώθω καλά, έχω ενέργεια, επέστρεψα. Ήταν τέσσερις δύσκολοι μήνες, μου έλειψε να παίζω μπροστά σε αυτόν τον κόσμο. Μου άρεσε που γύρισα στο παρκέ, ένιωθα την ενέργεια, είχα την στήριξη όλων. Δεν έχει σημασία αν θα έχουμε το πλεονέκτημα έδρα. Παίξαμε με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, όπως με την ΤΣΣΚΑ με νέο προπονητή και χάσαμε για 3 πόντους. Χάσαμε στην Ρεάλ ενώ ήμασταν καλοί. Ήταν τα ματς που τραυματίστηκα.

Μερικά μεγάλα καλάθια ήταν τα κλειδιά απόψε. Η Ρεάλ είναι στην κορυφή της Ευρώπης αυτή τη στιγμή. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και εμείς, πρέπει να το πιστέψουμε. Προσωπικά, το βλέπω μέρα με την μέρα, είναι το δεύτερο ματς μετά την επιστροφή μου. Θέλω να γίνω καλύτερος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News