Γκάμπριελ: «Πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ»

Ποστάρισμα με «κίνητρο» από Γκάμπριελ

Στο πόσο τους βοήθησε στην ψυχολογία η νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Κένι Γκάμπριελ…

Ο φόργουορντ των πρασίνων τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίξει δυνατά ώστε να καταφέρει να κερδίσει την Χίμκι και την Εφές, ενώ έδωσε μεγάλη βάση στα ριμπάουντ ώστε να μην δίνουν την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει δεύτερες επιθέσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κένι Γκάμπριελ

“Σίγουρα μας βοήθησε πάρα πολύ η νίκη επί του Ολυμπιακού κι αυτό φαίνεται στα πρόσωπά μας. Αυτή τη βδομάδα όμως πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο έτοιμοι και να παίξουμε δυνατά και σκληρά, ώστε να νικήσουμε τις Χίμκι και Εφές”.

Όσον αφορά το τι πρέπει κάνει ο ΠΑΟ για να κερδίσει αύριο ο Αμερικανός φοργουορντ είπε: “Πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ, να μην δώσουμε δεύτερες επιθέσεις στον αντίπαλό μας και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Επίσης πρέπει κλείσουμε τον Σβεντ και την παρέα του και να μην τους αφήσουμε να σκοράρουν μ’ευκολία”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News