Γιαννακόπουλος: "Χρειάζονται τουλάχιστον 200 εκατομμύρια ευρώ για έναν ανεξάρτητο Παναθηναϊκό" (pic)

Τα σημάδια που δείχνουν ότι ο Γιαννακόπουλος παραμένει "ζεστός" για την ΠΑΕ!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξήγησε από το Instagram τα ποσά που απαιτούνται για την δημιουργία ενός ισχυρού Παναθηναϊκού, ενώ εξήγησε γιατί δεν μπορεί να καλύψει όλα τα χρέη.

Ο λόγος είναι πως από τα 80.000.000 του ανοίγματος (εκ των οποίων τα 35.000.000 είναι τα χρέη και 45.000.000 οι μελλοντικές υποχρεώσεις που αν δεν εκπληρωθούν θα γίνουν…χρέη).

Από εκεί και πέρα αναλύει πως η δημιουργία της Παναθηναϊκής Πολιτείας απαιτεί 100.000.000 ευρώ (άγνωστο αν θα καλυφθεί μέρος του από το Κράτος, αφού όλα είναι θεωρητικά), ενώ θα θες περίπου 25.000.000/ετησίως σε βάση διετίας για να κάνεις πρωταθλητισμό και να διεκδικήσεις την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τέλος, καταλήγει πως το PAO FOUNDATION με τη συνδρομή ισχυρών Παναθηναϊκών, όπως επίσης και φιλάθλων, σε συνδυασμό με την Παναθηναϊκή Πολιτεία είναι ο μόνος τρόπος να γίνει ισχυρός και ανεξάρτητος ο Παναθηναϊκός.

Γιαννακόπουλος: "Χρειάζονται τουλάχιστον 200 εκατομμύρια ευρώ για έναν ανεξάρτητο Παναθηναϊκό" (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News