Για την πρώτη νίκη και για... εκδίκηση

Mr... assist ο Μπεργκ

Να πάρει την πρώτη του νίκη στα φετινά πλέι οφ, ως ένα είδος “εκδίκησης” θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ στο “Απόστολος Νικολαΐδης” (20:30, Novasports1), ώστε να μη χάσει την επαφή την επαφή του με την κορυφή.

Οι “πράσινοι” γνωρίζουν πολύ καλά ότι με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο “δικέφαλο του βορρά” αποκτούν ισχυρό προβάδισμα έναντι του αντιπάλου τους στη “μάχη” της πρώτης θέσης του μίνι πρωταθλήματος, αρκεί η άμεση αντίπαλος τους η ΑΕΚ “στραβοπατήσει” κόντρα στον Πανιώνιο.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού περιμένουν μια γεμάτη Λεωφόρο, μιας το παιχνίδι είναι αρκετά κομβικό για τη συνέχεια των πλέι οφ και θέλει να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα του.

Για το νταμπλ η Γιουβέντους, για το πρωτάθλημα η Ρεάλ και τα Playoffs της Superleague… Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News