Για καλό σκοπό η φανέλα του Μπεργκ (pic)

Μπεργκ

Σε δημοπρασία τέθηκε η φανέλα που φόρεσε ο Μάρκους Μπεργκ στο παιχνίδι με τον Πλατανιά για πολύ καλό σκοπό.

Ο Μάρκους Μπεργκ, ήταν ο MVP της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Πλατανιά και για αυτό το λόγο, η φανέλα του τέθηκε σε δημοπρασία ώστε να συγκεντρωθούν έσοδα για το σωματείο ΕΛΙΖΑ για την υπεράσπιση παιδιών που βιώνουν ή κινδυνεύουν από κακοποίηση στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη δημοπρασία της φανέλας του Μπεργκ :

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η υπογεγραμμένη φανέλα του MVP Berg
O Παναθηναϊκός, σε συνεργασία με την online πλατφόρμα δημοπρασιών Charity Idols στηρίζει το σημαντικό έργο της Εταιρείας Κατά της Κακοποίησης του Παιδιού –«ΕΛΙΖΑ» που αγωνίζεται ν’ αλλάξει τη ζωή των παραμελημένων παιδιών μέσα από δράσεις στην τριτογενή, δευτερογενή και πρωτογενή πρόληψη.

Ο Marcus Berg στον χθεσινό αγώνα με αντίπαλο τον Πλατανιά, ψηφίστηκε MVP από τους δημοσιογράφους για τα δύο γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και ήδη η φανέλα του επιθετικού μας, είναι σε δημοπρασία.

Η συμμετοχή στη δημοπρασία είναι απλή και τα έσοδα θα στηρίξουν έμπρακτα το σωματείο ΕΛΙΖΑ για την υπεράσπιση παιδιών που βιώνουν ή κινδυνεύουν από κακοποίηση στην Ελλάδα.

Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας, μπορείτε και εσείς να πάρετε μέρος στην ηλεκτρονική δημοπρασία που ξεκίνησε με αρχική τιμή τα 100 Ευρώ και ολοκληρώνεται στις 20/01/2017 στις 22:00.

Η τεχνική αγωνιστική φανέλα είναι Puma CΤV, σε μέγεθος «L» με την αυθεντική υπογραφή του Σουηδού και παραδίδεται με πιστοποιητικό γνησιότητας.

Κάντε κι εσείς την προσφορά σας εδω: http://www.charityidols.gr/el/auctions/viewbids/643

Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμμετοχή σας.

Για καλό σκοπό η φανέλα του Μπεργκ (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News