Φύσσας: "Να θυμούνται αυτή τη μέρα για όλη τους τη ζωή"

Έκλεισε ταλεντάκι ο Φύσσας!

Δήλωση του διευθυντή της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Τάκη Φύσσα

«Η σημερινή ημέρα με την υπογραφή 14 επαγγελματικών συμβολαίων με ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Παναθηναϊκού είναι απλά η συνέχεια αυτού που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο όταν υπέγραψαν επτά παιδιά το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο.

Θέλω να υπογραμμίσω προς κάθε κατεύθυνση ότι στόχος μου δεν είναι τα πολλά και τα «μεγάλα» λόγια, ούτε να «ευλογώ τα γένια μου». Ζητάω σύνεση και ταπεινότητα από όλους, χαρά και εργατικότητα από τα παιδιά της ακαδημίας μας. Η φιλοσοφία μου είναι ξεκάθαρη: δημιουργία ολοκληρωμένων ποδοσφαιριστών, αξιοποίηση κάθε δυνατού στοιχείου όπως προστάζει το σύγχρονο ποδόσφαιρο, εύρεση ταλέντων.

Στην ακαδημία δουλεύουμε όλοι, από τον πρώτο έως τον τελευταίο στην ιεραρχία, με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού, έχοντας σταθερά το βλέμμα μας να «χτίσουμε» με όσο το δυνατόν πιο στέρεες βάσεις το μέλλον του συλλόγου.

Αυτή εδώ είναι μια αφετηρία για τους συγκεκριμένους 14 ποδοσφαιριστές. Για να φτάσουν στο στόχο τους θα χρειαστεί να υπερπηδήσουν πολλά εμπόδια και για να τα καταφέρουν θα απαιτηθεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια στη νοοτροπία.

Θα ήθελα αυτή η μέρα να είναι μέρα χαράς για τα παιδιά που θα τη θυμούνται όλη τους τη ζωή.».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News