Φουλάρει για να τους κρατήσει ο Λυμπερόπουλος

Φουλάρει για να τους κρατήσει ο Λυμπερόπουλος

Εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός τον σχεδιασμό για τη σεζόν, που ξεκινά σε λίγες μέρες, και οι υποθέσεις που “ταλανίζουν” την ομάδα είναι αυτές των Πολ Ζοσέ Εμποκού και Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Ο Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, έχει εντείνει τις προσπάθειες του, ώστε να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το θέμα της παραμονής τους, ώστε το έργο του Μαρίνου Ουζουνίδη γίνει σχετικά πιο… εύκολο.

Εντός της εβδομάδας ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού θα έχει συνάντηση με τον μάνατζερ του «Κλώνα», ώστε να αποφασιστούν οι τελικές κινήσεις για να πάρει τον παίκτη από τη Λανς.

Και πάμε τώρα στα… δύσκολα, δηλαδή στην περίπτωση του Εμποκού. Η συγκεκριμένα περίπτωση είναι αρκετά περίπλοκη, μιας και δεν μπορεί να γίνει καμία κουβέντα για την αγορά του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ρήτρα του φτάνει τα 3 εκ. ευρώ, ποσό απαγορευτικό για την ομάδα.

Έτσι οι συζητήσεις που θα γίνουν θα είναι για εκ νέου δανεισμό του παίκτη ή να δώσει ο Παναθηναϊκός ένα ποσό για να πάρει μέρος των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Σύμμαχος των «πρασίνων» σε αυτό το θέμα είναι ο ίδιος ο παίκτης που θέλει να μείνει στην ομάδα.

Έρχεται με… φόρα ο Μπετατζής από την χτεσινή ανατροπή, που πλήρωσε x34… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News