«Φουλάρει» για μπακ και εξτρέμ

Φουλάρει για μπακ και εξτρέμ

Η απόκτηση του επιθετικού, που είναι η προτεραιότητα του Παναθηναϊκού, καθυστερεί, με τους «πράσινους» να τρέχουν ξανά σε πρώτο πλάνο τις περιπτώσεις ενός εξτρέμ κι ενός αριστερού μπακ.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει οριστικές εξελίξεις με την Μπρόντμπι για τον Πούκι, έχοντας παράλληλα ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τις πλευρές δύο άλλων φορ πρώτης γραμμής. Ωστόσο, η ανάγκη για απόκτηση ενός αριστερού μπακ κι ενός ακραίου μεσοεπιθετικού είναι δεδομένη.

Επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον… δεύτερο Νίκλας Χουλτ είναι ένας νεαρός πλάγιος μπακ, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η απόκτησή του, τότε ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τον Βενσάν Μπεσά, ο οποίος φέρεται να περιμένει πάνω από το τηλέφωνο τους «πράσινους».

Παράλληλα, στο Τριφύλλι βρίσκονται σε αναζήτηση εξτρέμ, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει ζητήσει παίκτη με ταχύτητα, διεισδυτικότητα και ικανότητα στο ένας με έναν. Για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό κάποιο όνομα.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις κι ένας τουλάχιστον παίκτης να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για τα ματς με την Μπιλμπάο.

Σε φουλ ρυθμούς και συνεχόμενα ταμεία! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News