Οι εξελίξεις στην Κιέβο, ο Εμποκού και ο Παναθηναϊκός

«Υπογράφει την Δευτέρα στην Σταντάρ ο Εμποκού»

Η επιθυμία του Παναθηναϊκού να διατηρήσει τον Πολ Εμποκού στο ρόστερ είναι γνωστή και δεδομένη. Το newspao.gr αναλύει τα δεδομένα στην υπόθεση του Κονγκολέζου εξτρέμ. Γράφει ο Αργύρης Λοΐζος…

Ο Πολ Εμποκού αποτελεί διακαή πόθο του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος θεωρεί ότι ο Κονγκολέζος άσος δίνει ποιότητα στην ομάδα και είναι πολύ χρήσιμος παίκτης. Γι’ αυτόν τον λόγο, η υπόθεση ανανέωσης του δανεισμού του από την Κιέβο φιγουράρει σε περίοπτη θέση στην ατζέντα του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Για την ώρα, ουσιαστική επαφή με τον ιταλικό σύλλογο δεν φαίνεται να υπάρχει. Αναμένεται, όμως, να δρομολογηθούν σύντομα εξελίξεις, καθώς η Κιέβο Βερόνα ολοκλήρωσε την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Την θέση κάλυψε ο Τζιανκάρλο Ρομερόνε. Ο Ιταλός αθλητικός διευθυντής έχει πολλά «μέτωπα» ανοικτά. Ένα από αυτά είναι και του 25χρονου διεθνή, το οποίο είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα, το οποίο καλείται να λύσει άμεσα.

Ο Εμποκού δεν υπολογίζεται από την Κιέβο ενόψει της νέας σεζόν. Στον σύλλογο από την Βερόνα κινούνται για την απόκτηση του 27χρονου φορ, Αλμπέρτο Παλόσκι, προκειμένου να ενισχύσουν την μεσοεπιθετική τοςυ γραμμή. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν προτεραιότητα του συλλόγου είναι η πώληση του παίκτη ή οι Ιταλοί είναι «ΟΚ» με το να τον παραχωρήσουν για ακόμα μια χρονιά ως δανεικό στον Παναθηναϊκό.

Σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό, τα χέρια του Νίκου Λυμπερόπουλου είναι… δεμένα. Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού δεν έχει διαθέσιμο μπάτζετ να κινηθεί, καθώς το κομμάτι των αποδεσμεύσεων των «κομμένων», για την ώρα, δεν προχωράει.. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο «Λύμπε» δεν μπορεί να χτυπήσει την πόρτα της Κιέβο γιατί δεν έχει κάτι να προσφέρει στον σύλλογο.

Παρά, λοιπόν, την επιθυμία του Εμποκού να συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του Παναθηναϊκού, η οικονομική κατάσταση στο «πράσινο» στρατόπεδο έχει… κολλήσει το θέμα.

Κάθε μέρα ταμείο… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News