12 εκατ. ευρώ για Μπεργκ!

12 εκατ. ευρώ για Μπεργκ!

Στον Παναθηναϊκό θέλει να παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει άμεσα από την Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός να αξιώνει πάνω από δώδεκα εκατομμύρια ευρώ…

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σουηδός επιθετικός είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία του στο “τριφύλλι” και δε σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει άμεσα από το έμψυχο δυναμικό του.

[ads2]

Αυτό θα γίνει μόνο αν βρεθεί κάποια εξαιρετική πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, η οποία θα καλύπτει τόσο τον Σουηδό επιθετικό, όσο και τους “πράσινους”.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να αξιώνει πάνω από δώδεκα εκατομμύρια ευρώ, για τον 29χρονο επιθετικό, καθώς το 50% των δικαιωμάτων του, ανήκουν στο Αμβούργο, από το οποίο είχε αποκτηθεί. Επίσης, τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως ο Σουηδός δεν έχει καμία διάθεση να αγωνιστεί σε κάποια αραβική χώρα.

Ο Μπεργκ δεσμεέυται έως το 2018 με τον Παναθηναϊκό και στόχο του είναι να παραμείνει και τα επόμενα χρόνια στο “τριφύλλι”. Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού δεν έχουν σκοπό να παραχωρήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι τον Σουηδό επιθετικό, παρά μόνο αν έρθει κάποια άκρως δελεαστική πρόταση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News