Έβγαλε το καπέλο στον Παναθηναϊκό ο Βασιλειάδης

Οριστικό τέλος στις μετακινήσεις οπαδών

Τα συγχαρητήρια του έδωσε ο Γιώργος Βασιλειάδης στον Παναθηναϊκό, για τον τρόπο που ενήργησε για τον οπαδό που πέταξε την μπύρα στον Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Φως» και σημείωσε πως οι “πράσινοι” λειτούργησαν εξαιρετικά σε αυτήν την περίπτωση και τους συγχαίρει για αυτή τους την κίνηση.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Για την ταυτοποίηση του οπαδού του Παναθηναϊκού που πέταξε την μπύρα στον Ίβιτς: «Και για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου έγιναν 30 ταυτοποιήσεις. Ο Παναθηναϊκός λειτούργησε εξαιρετικά. Και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτή την κίνηση. Πρέπει να το πούμε, αν και δεν ξέρω αν θα τους κάνουμε καλό δίνοντάς τους συγχαρητήρια.

Όλοι θυμόμαστε τι είχε γίνει με τον Ντέμη Νικολαΐδη, όταν είχε παραδώσει στην αστυνομία τους οπαδούς της ΑΕΚ που είχαν δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα. Είχε κατηγορηθεί ως προδότης! Είναι καιρός και οι παράγοντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Γι αυτά που κάνουν και γι αυτά που δεν κάνουν. Να μην κατηγορούμε συνέχεια την αστυνομία».

Τέσσερις τελικοί Κυπέλλων, τελευταία αγωνιστική στην Ιταλία και οι επιλογές του Μπετατζή… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News